Super League: Ατάκες πεζοδρομίου για μπάλα στα αεροδρόμια

Σε κοινή ώρα οι τελευταίες αγωνιστικές των play offs |

Επεισοδιακή ήταν για ακόμη μια φορά η συνεδρίαση του Δ.Σ. της λίγκας, με την ΑΕΚ να αποχωρεί πριν από τη λήξη της, καταγγέλλοντας υβριστική επίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού, μέσω τηλεδιάσκεψης, με κύριο θέμα τον ορισμό των εναπομεινάντων αγώνων στα play offs και τα play outs. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποφασίστηκε να διεξαχθούν οι τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές με κοινή ώρα έναρξης.

Βέβαια, για να μπορέσει να «περάσει» αυτή η πρόταση θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο τηλεοπτικοί πάροχοι που έχουν υπό τη «στέγη» τους τις ομάδες που μετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα. Τόσο η Nova, όσο και η Cosmote, εμφανίζονται θετικές στο εν λόγω ενδεχόμενο, με την προϋπόθεση τα παιχνίδια να ξεκινούν στις 20:00, κάτι στο οποίο συμφωνούν και οι σύλλογοι.

Από εκεί και πέρα, το Διοικητικό Συμβούλιο «απασχόλησε» και τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την αλλαγή διαιτητών στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη και τις καταγγελίες περί μέθης των Πολωνών αξιωματούχων που είχαν φτάσει στην Αθήνα για τον αγώνα.

Όλα ξεκίνησαν μόλις ο Γιώργος Κοσμάς, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ρωτήθηκε για το πρόγραμμα και απάντησε: «Βάλτε μας ό,τι ώρα θέλετε, ό,τι μέρα θέλετε, να παίζουμε θέλουμε». Τότε, ο πρόεδρος της Super League και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται πως του απάντησε: «Αρκεί να μην παίζουμε μπάλα στα αεροδρόμια…», με τον εκπρόσωπο της Ένωσης να αποκρίνεται: «Εμείς δεν παίζουμε μπάλα στα αεροδρόμια, άλλοι παίζουν μπάλα εκεί».