Πήρε το ντέρμπι, ελπίζει ο ΑΟΤ!!!

Νίκησε τον ΑΟ Υπάτου αλλά δεν αρκεί μόνο να κερδίζει, θέλει και συνδυασμό αποτελεσμάτων

Ο ΑΟ Τρίκαλα συνεχίζει το σερί του στον δεύτερο γύρο και πετυχαίνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του επικρατώντας με 1-0 του ΑΟ Υπάτου (αυτογκόλ Χριστογιάννη μετά από εξαιρετικό φάουλ του Καρανίκα στο 441’)  ανήλθε και άλλο στην βαθμολογία και συνεχίζει να κυνηγά το όνειρο.

Ο ΑΟΤ θα πρέπει να κερδίζει συνέχεια αλλά και να κάνουν γκέλες οι άλλοι. Σήμερα κέρδισε μία από τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα τον ΑΟ Υπάτου και τον γκρέμισε από την κορυφή ωστόσο Τηλυκράτης και Πανελευσινιακός συνέχισαν με νίκες.

Τα Τρίκαλα πέρα από τον καλό αντίπαλο σήμερα στο στάδιο είχε να αντιμετωπίσει δύο ακόμη αρνητικούς παράγοντες: Τον κακό αγωνιστικό χώρο που είναι πραγματικό χωράφι αλλά και την λειψανδρία μιας και μετά τον Μπραντίτσα που βγήκε νοκ άουτ για όλη την σεζόν βγήκε νωρίς από το παιχνίδι και ο Γιοκέ που είναι άγνωστο τι ζημιά έχει πάθει.

Έτσι ο Σακης Θεοδοσιάδης αναγκάστηκε να διαχειριστεί το παιχνίδι με σύνεση και έκανε μόνο δύο αλλαγές.

Όλοι όσοι έπαιξαν υπερέβαλλαν εαυτόν, έδωσαν πολλές μάχες και έφαγαν πολύ ξύλο από την δυνατή και εξαιρετική ομάδα της Βοιωτίας.

Θα πρέπει να σταθούμε λίγο περισσότερο ίσως στον πορτιέρο Λέτσο ο οποίος ήταν σταθερότατος, ενέπνεε εμπιστοσύνη και όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα αλλά και στον νεαρό Κωστόπουλο ο οποίος ήταν εξαιρετικός και έκανε πολλά χιλιόμετρα…

Επόμενο ματς για τον ΑΟΤ την Τετάρτη στην Ναύπακτο με τον τοπικό Αστέρα που είναι βυθισμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας…

 

Το χρυσό γκολ…

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με την μπάλα να παίζεται κυρίως στο κέντρο ο ΑΟΤ ευτύχησε να προηγηθεί στο 41’. Ο σπεσιαλίστας στα φάουυλ Καρανίκας εκτέλεσε ένα φάουλ φαλτσαριστά από τα δεξιά και ο Χριστογιάννης που ήταν στο πρώτο δοκάρι δέχτηκε την μπάλα πάνω του και την έστειλε άθελα του στα δίχτυα του Διαμαντή. Για το γκολ πάντως ερίζει και ο Κουσκουνάς που λέει ότι ήταν στην φάση και βρήκε την μπάλα. Μικρή σημασία έχει, αρκεί που μπήκε η μπάλα μέσα, κάποια στιγμή για τους φίλους της στατιστικής θα το μάθουμε αναλύοντας το βίντεο…

Τα Τρίκαλα που σε όλο το πρώτο μέρος έπαιζαν με κόντρα αέρα θα μπορούσαν να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα πριν λήξει το ημίχρονο όταν ο Κουσκουνάς γύρισε την μπάλα και πριν αυτή περάσει την γραμμή την έδιωξε  σωτήρια ο Ροκάι.

Η αντεπίθεση των φιλοξενουμένων

Στην επανάληψη ο ΑΟ Υπάτου μπήκε με σαφή διάθεση να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 64’ πλησίασε στην ισοφάριση όταν ο Παπουλής με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 67’ νέα μεγάλη ευκαρία για τον ΑΟ Υπάτου. Ο Βρέτο απο την καρδιά της άμυνας μετά απο γύρισμα του Σπηλιώτη πλάσαρε απελπιστικά άουτ.

Τα Τρίκαλα που είχαν παθητικό ρόλο στην επανάληψη είχαν την ευκαιρία πάντως να «καθαρίσουν» το παιχνίδι στο 83’ ‘όταν μετά απο σέντρα Αλεξίου ο Κουσκουνάς εξ επαφής σούταρε για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Διαμαντής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπουροζίκας (Λάρισας) με βοηθούς τους κ.κ. Μίχο, Βαλιώτη (Λάρισας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αλεξίου των Τρικάλων και Πιαστόπουλο, Γλυνό του ΑΟ Υπάτου.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Λέτσο, Καρανίκας, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Κουσκουνάς, Κρητικός, Αγκαράι, Κουτσανικούλης (75’ Βαταμίδης), Αλεξίου, Γιοκέ (27΄ λ.τρ. Λουκάς), Κωστόπουλος

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος):  Διαμαντής, Χριστογιάννης, Ροκάι (46’ Κυπραίος),, Γλυνός, Πολύζος, Ποτουρίδης, Βρέτο, Παπουλής (88’ Κακολύρης), Σταγάκης, Ντρούγκας (46’ Σπηλιώτης), Πιαστόπουλος (77’ Σαντζάκου)

SONY DSC