Trikala Basket: Κάλεσμα στον κόσμο με …ανάλυση δεδομένων

Ή    Trikala Basket  υπέστη ένα πρωτοφανές στραπάτσο στη Βέροια χάνοντας ματς ενώ είχε πάρει διαφορά 16 πόντων!   Ετσι,  μετά  τις δύο μαζεμένες ήττες, απομακρύνεται πιθανώς  οριστικά   την 1η θέση στην κανονική σεζόν που ήταν ο στόχος της.  Παρά ταύτα , η διοίκηση στο κάλεσμα που απευθύνει στους φιλάθλους για το ντέρμπι με τη Λευκάδα και δίνει το δικό της «τόνο» προσπαθώντας να περισώσει την κατάσταση,αλλά κυρίως για  να ανυψώσει το ηθικό των παικτών και των φίλων της ομάδας. Αναλυτικά η   ανακοίνωση…

 

“Παρά τα δύο άτυχα αποτελέσματα στις προηγούμενες αγωνιστικές, η είσοδος στα πλέι οφ εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ κοντά για την ομάδα μας.

Το Σάββατο στις 17.00 αντιμετωπίζουμε μέσα στην έδρα μας την πολύ δυνατή και ενισχυμένη ομάδα της Λευκάδας η οποία έχει και αυτή τον ίδιο στόχο, αυτόν της ανόδου. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με νίκη θα κλειδώσουμε ουσιαστικά την παρουσία μας στα πλέι οφ. Έτσι τον Απρίλιο όπου θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια που θα δώσουν την άνοδο, η ομάδα μας θα διεκδικήσει μέσα στο παρκέ την θέση της στην Α2.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων να βρεθεί και αυτό το Σάββατο στο πλευρό μας έτσι ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μια πολύ σημαντική νίκη”.