Ο Παναθηναϊκός 2-0 τον Βόλο

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας το καλύτερο φετινό του παιχνίδι επικράτησε 2-0 του Βόλου με σκόρερ τους Κουρμπέλη – Σπόραρ σε ένα ματς όπου είχε δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχει ένα ευρύ σκορ.

Το τριφύλλι ήταν εξαιρετικό τόσο στο πρώτο 45λεπτο όσο και στο δεύτερο όπου από το 50′ έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Σι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη του Παναθηναϊκού ο οποίος βρέθηκε στο +4 πριν το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή ενώ το τριφύλλι έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση μια εβδομάδα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

 

Ατομικά, μακράν καλύτερος ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός ήταν εντυπωσιακός και συγχρόνως ουσιαστικός στο παιχνίδι του, θα μπορούσε να έχει σκοράρει κιόλας αλλά δύο φορές η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (64’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (86’ Πούχατς), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (75’ Τσέριν), Μπερνάρ, Μαντσίνι (75’ Βέρμπιτς), Παλάσιος, Ιωαννίδης (64’ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Γκάγκι (87’ Μεσκίδα), Πιρές (62’ Κάτσε), Σι, Λούνα, Σιέλης, Κούτσιας (72’ Τσοκάνης), Εσκοβάλ, Τσιρίνος, Καρτάλης (46’ Οζέγκοβιτς).