Η Φήκη με ελλείψεις και 0-0 με Βύζα

Το πάλεψε και πάλι η Φήκη και παρ ότι είχε σημαντικές απουσίες στάθηκε δυναμικά στην κόντρα με τον Βύζα σε ένα ματς που δεν έδωσε σκορ κι έμεινε στο 0-0

Οι γηπεδούχοι παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν βρήκαν γκολ ενώ κινδύνεψαν σε κάποια σημεία στην επανάληψη  και έτσι έμειναν στο 0-0.

Η ανάρτηση της ομάδας αναφέρει:

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας με τον Βύζαντα Μεγάρων. Παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα μας για τη νίκη, οι απουσίες, η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και η ατυχία δεν άφησαν να πάρουμε την νίκη. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που τα έδωσαν όλα στον αγώνα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ως το τελευταίο λεπτό μας στήριζαν με τις φωνές τους.Συνεχίζουμε…

Φήκη : Ντάσκας (62’ Μύλλος), Γιαννούλας ,Κατσαντώνης, Δρόσος , Ζήσης, Καλαμαράς, Γεωργάκης Σκόνδρας, Σαμαντάς, Τσιώλης ,Πατρώνης (73’ Νικλητσιώτης).

Βύζας Μεγάρων : Χαλκίδης Κωνσταντινίδης, Μουσκάϊ, Σαχόλι,  Καραγιάννης (86’ Λυγδας) Χατζημελετιάδης  Κωνσταντίνου, Μπουντόπουλος, Ντούνης (79’Στρατιδάκης) ,Φλέγγας, Φυσσαράκης.