Αποσύρθηκε το Βαλτινό απ’ το πρωτάθλημα

Η ανακοίνωση της ομάδας για την απόσυρση

Η ομάδα του Βαλτινού δεν είχε πολλές πιθανότητες να  ολοκληρώσει τη σεζόν , δεν εμφανίστηκε σήμερα στο ματς με  τα Μετέωρα και πλέον είναι οριστική η αποβολή της  από το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής. Ο ΑΣ Μετέωρα παίρνει βαθμούς χωρίς αγώνα και παραμένει επικεφαλής στον Β Ομιλο.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα του Βαλτινού εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης και επισημαίνει πως η ομάδα σύντομα θα επιστρέψει:

Η σημερινή ημέρα είναι μια από τις δύσκολες ημέρες για τον ΑΟ Βαλτινού,μιας και δεν είχαμε την δυνατότητα να κατέβουμε σε τρίτο παιχνίδι και μοιραία αποβληθήκαμε από το πρωτάθλημα!
Κάτι που προσπαθούσαμε να αποφύγουμε με νύχια και με δόντια εδώ και καιρό, μιας και τα προβλήματα που σχεδόν όλο το φίλαθλο κοινό γνωρίζει και μας ακολουθούν από το καλοκαίρι, δεν μας άφηναν να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος της ομάδας!
Το Βαλτινό αποχωρεί από το πρωτάθλημα γνωρίζοντας ότι κάναμε κάθε τι δυνατό για να βγάλουμε τη χρονιά και εμείς σαν διοίκηση αλλά και οι παίκτες και ο προπονητής.
Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τις ευθύνες μας!
Ζητάμε αρχικά ένα τεράστιο συγνώμη από τους χορηγούς μας, οι οποίοι στην αρχή της χρονιάς μας στήριξαν οικονομικά , αλλά λόγω των τρομερών οικονομικών προβλημάτων που σαν αλυσίδα το ένα έφερνε το άλλο, δεν καταφέραμε να είμαστε σωστοί απέναντι τους. Θέλουμε όμως να γνωρίζουν ότι η προσφορά τους θα αναφερθεί λεπτομερώς , όπως τους αξίζει και τον τρόπο θα τον αναφέρουμε παρακάτω.
Ζητάμε ένα ακόμα τεράστιο συγνώμη από τους συγχωριανούς μας, ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε καθημερινά, οι οποίοι σε δύσκολες στιγμές έδωσαν χρήματα για εισιτήρια η για κάρτα διαρκείας, χρήματα που ίσως να ήταν και από το υστέρημα τους και που τα έδωσαν για να δουν και να βοηθήσουν την ομάδα που αγαπούν. Ο κόσμος του ΑΟΒ ήταν,είναι και θα είναι πάντα ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας και θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να τον φέρουμε ξανά κοντά μας.
Θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον παίκτη -σύμβολο της ομάδας μας, Ηλία Μάμαλη για όλη τη προσπάθεια που έκανε, για την συνολική ηγετική του παρουσία και εντός και εκτός γηπέδων, για την βοήθεια στα νέα παιδιά της ομάδας μας καθώς και για το ήθος και την προσφορά του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Ηλίας είναι και θα είναι πάντα κομμάτι της ιστορίας του ΑΟ Βαλτινού και είναι αυτονόητο ότι στην επόμενη ημέρα της ομάδας τον θέλουμε δίπλα μας!
Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε στους “Αθηναίους” που έγιναν “Βαλτσινιώτες” . Τον Ανδρέα Λέκκα και τον Μάκη Νάσιο, δύο παιδιά που ήρθαν σαν ξένοι από την Αθήνα για να βοηθήσουν την ομάδα και τον προπονητή μας και με το ήθος,την μαχητικότητα και την προσφορά τους έγιναν ένα με εμάς! Παιδιά που έφευγαν νύχτα από την Αθήνα για να είναι στο χωριό μας την επόμενη μέρα για τον αγώνα ,ανεξαρτήτως καιρού, συνθηκών, δυσκολιών! Σας ευχαριστούμε πολύ και θα είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στο χωριό και στην ομάδα μας!
Ευχαριστούμε πολύ τον κάθε έναν και την κάθε μια από εσάς, συγχωριανούς μας και μη, που στηρίξατε την ομάδα, ηθικά και οικονομικά και που ήρθατε να δείτε την ομάδα ενώ ξέρατε ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη και θα υπάρχουν δύσκολες ήττες και απαγοητευσεις.
Στο τέλος αφήσαμε το πιο σημαντικό!
Στο επόμενο διάστημα θα αναρτηθούν λεπτομερώς στη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook όλα τα οικονομικά δεδομένα, κάθε έσοδο και κάθε έξοδο που υπήρξε μέσα στη χρονιά.
Κάτι το οποίο θα γίνει και σε ανοιχτή συνέλευση την οποία θα προγραμματίσουμε , όπου όποιος ενδιαφερόμενος υπάρξει για να αναλάβει την ομάδα και να την οδηγήσει στην επόμενη ημέρα, θα δει ότι θα αναλάβει μια ομάδα καθαρή οικονομικά και χωρίς παρατυπίες και πράγματα “κάτω από το τραπέζι”.
Αυτό το κάνουμε όχι μόνο για τη τιμή και για την ιστορία της ομάδας μας, αλλά για να είμαστε και εμείς από την πλευρά μας απόλυτα καθαροί και να συνεχίσουμε κυκλοφορούμε με αξιοπρέπεια στον τόπο μας, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα, κόντρα σε φωνές που…”ονειρεύονται” οικονομικές ατασθαλίες, την στιγμή που οι ίδιοι που φωνάζουν είναι αυτοί που πρώτοι γύρισαν την πλάτη στην ομάδα καιρό τώρα!
Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα από κανέναν και αυτό θα το αποδείξουμε με τις πράξεις μας ακόμα και στον πιο δύσπιστο φίλαθλο!
Κάναμε λάθη και το γνωρίζουμε. Ένα από τα πολύ μεγάλα λάθη μας, ίσως το μεγαλύτερο, ήταν ότι στην αρχή της χρονιάς δώσαμε χρήματα και εμπιστευτήκαμε ανθρώπους που περιμέναμε να βοηθήσουν την ομάδα μας και όχι απλά δεν την βοήθησαν, όχι απλά αδιαφόρησαν προκλητικά, αλλά σε σχέση με τα χρήματα που πήραν δεν προσέφεραν ούτε το 1% από όσα ήταν υποχρεωμένοι να προσφέρουν, από τη στιγμή που πληρώθηκαν για έναν συγκεκριμένο σκοπό! Να είναι σίγουροι πως το όνομα μαζί με το ποσό που εισέπραξαν θα είναι στη διάθεση όσων έρθουν στην ανοιχτή συνέλευση που θα γίνει και τότε ας κριθούν από την κοινή γνώμη.
ΥΓ: Το Βαλτινό θα επιστρέψει εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται πολύ σύντομα!
ΥΓ2: Προς όσους αντιμετωπίσατε την ομάδα μας φέτος με κακία, αλαζονία, προκλητικά , με εμπάθεια, απέναντι σε μια ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, με νέα παιδιά που ως επί το πλείστον έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο και αναφερόμαστε στους εντός γηπέδου αντιπάλους μας , να γνωρίζετε ότι όλα στο ποδόσφαιρο είναι δανεικά! Όταν το Βαλτινό ήταν υγιές και ανταγωνιστικό το σεβόστασταν μέσα στο γήπεδο ,θέλατε δεν θέλατε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι αυτές οι εποχές θα επιστρέψουν και μάλιστα σύντομα!