Φρατζέσκος: «Απαιτείται νοοτροπία νικητή και πρωταθλητισμού» (Βίντεο)

Ο Κώστας Φρατζέσκος μετά το παιχνίδι με την Φήκη δήλωσε:

«Προσπαθήσαμε αρκετά μπορώ να πω στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, όπως και ο αντίπαλος όμως και θα βλέπαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είχαμε πιο κλασσικές ευκαιρίες ενώ αυτές που έκανε ο αντίπαλος μας έγιναν από λάθη δικά μας χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την αξία της Φήκης. Στο ημίχρονο ξέραμε ότι στην επανάληψη δεν θα είχαμε καθαρό χρόνο παιχνιδιού, ήμασταν αποφασισμένοι να βάλουμε γκολ και να πάρουμε την νίκη. Φτάναμε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν είχαμε τον παίκτη να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Ξέρουμε τι χρειάζεται η ομάδα, ξέρουμε ότι η ομάδα θέλει μεταγραφές αν θέλουμε να πετύχουμε την άνοδο. Πιστεύουμε ότι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε καινούργια πρόσωπα».

Για την εμφάνιση του Γιοκέ παρά το γεγονός ότι έπαιξε ουσιαστικά απροπόνητος κα αφού είχε αργήσει να επιστρέψει από την άδεια είπε: «Είμαι ενάντια στο ότι έγινε και δεν έπρεπε να παίξει. Ωστόσο η ανάγκη του αγώνα και η ποιότητα του παίκτη είχαν ως αποτέλεσμα την είσοδο του στο ματς. Όλοι οι παίκτες έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους και ξέρουν πολύ καλά σε τι σύλλογο έχουν έρθει».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα για να πρωταγωνιστήσει ο Κώστας Φρατζέσκος είπε: «Πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή και νοοτροπία πρωταθλητισμού. Αυτό δεν μαθαίνεται, ειτε το έχεις , είτε δεν το έχεις και γι’αυτό έχω ζητήσει να έρθουν κάποια παιδιά στην ομάδα που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω ώστε η ομάδα να πετύχει κάτι παραπάνω».