Μανούρας: ” Όχι σε πολλές προσθήκες, με σφιχτό ρόστερ καλύτερα”

Τις εκτιμήσεις του για το υπόλοιπο της σεζόν την πορεία της Φήκης αλλά και το ντέρμπι με τον ΑΟΤ κατέθεσε ο Νικος Μανούρας.

Μιλώντας στην Ρ. Λέσχη ο τεχνικός του ΠΟΦ χαρακτήρισε φαβορί τον ΑΟΤ για την κατάκτηση της πρωτιάς στον 3ο όμιλο  ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για 1-2 προσθήκες

“Δεν θα αλλάξουμε πολλά  στις μεταγραφές του Ιανουαρίου ήδη έχουμε κάνει επαφές για 1-2 προσθήκες και προσωπική μου εκτίμηση είναι πως με σφιχτό περιορισμένο αλλά δεμένο ρόστερ είναι καλύτερα, κρατούν όλοι οι παίκτες επαφή με ρυθμό παίρνουν συμμετοχές και είναι έτοιμοι να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή. Είχαμε εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα κλείσαμε τη χρονιά με σερί νικών αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΟΤ που είναι  το φαβορί του ομίλου.  Ευχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι πρώτα απ όλα για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους” ανέφερε ο τεχνικός της  Φήκης,  που περιμένει εξελίξεις από την υπόθεση του Τρικαλινού Απόστολου   Τσιώλη με λύση συνεργασίας από τον Φωστήρα στον οποίο ανήκει . Για το ματς με τον ΑΟΤ υπάρχει πάντως η επιστορφή του Γιάννη Σκόνδρα καθώς εξέτισε την ποινή τιμωρίας από κάρτες.