Θεοδοσιάδης: «Με γεμίζει ευθύνες η αγάπη του κόσμου»

Ο προπονητής των Τρικάλων στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη έδωσε το στίγμα του

Στην αθλητική εκπομπή του FM 100 «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε ο νέος τεχνικός του ΑΟΤ Σάκης Θεοδοσιάδης.

Αναφερόμενος αρχικά στον ενθουσιασμό με τον οποίο τον υποδέχτηκαν οι Τρικαλινοί φίλαθλοι σημείωσε: «Αυτό είναι κάτι που με γεμίζει με ευθύνες και ένα αίσθημα να δώσω τν καλύτερο μου εαυτό σε μία ομάδα από την οποία ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου διαδρομή. Να είναι βέβαιος ο κόσμος ότι κάθε Κυριακή θα καταθέτουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να βλέπει την ομάδα και να την χαίρεται και να έχει μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για το αν …σώζεται η κατάσταση τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Η ομάδα δεν είναι πολύ μακριά από την κορυφή, υπάρχει ένα καλό ρόστερ, πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, πιστεύω στην ομάδα και από προχθες το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής ώστε να κερδίσουμε και να κάνουμε μία νέα αρχή. Μία νίκη που θα μας δώσει και ηρεμία και ψυχολογία για την συνέχεια».

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ανέφερε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες μέχρι το τέλος της τωρινής μεταγραφικής περιόδου: «Αυτή τη στιγμή σίγουρα υπάρχουν κάποιες αδυναμίες τις οποίες έχω εντοπίσει και γίνονται ενέργειες ώστε να είμαστε γεμάτοι. Θα απαιτηθούν τρεις με τέσσερεις προσθήκες,. Θέλουμε σίγουρα έναν ακόμη τερματοφύλακα, ένα αριστερό μπακ και απαιτείται ενίσχυση και σε δύο ακόμη θέσεις».

Για τον Ζούμα είπε: «Η ενημέρωση που έχω είναι ότι ο Ζούμα τις προσεχείς μέρες θα είναι στα Τρίκαλα. Έχω άποψη για τον παίκτη, τον είχα δει το καλοκαίρι, και είναι ένας παίκτης που αν έρθει θα μας δώσει πολλές λύσεις στην μεσαία γραμμή».

Για την κατάσταση που βρήκε με τους παίκτες στα αποδυτήρια είπε: «Σίγουρα αντιλαμβάνονται την κατάσταση, πρόκειται για χαρισματικούς παίκτες, για παίκτες που έχουν δωσει διαπιστευτήρια στους αγωνιστικούς χώρους. Υπάρχει περίσσια εμπειρία και προσωπικότητα οπότε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αν ενεργοποιηθούν θα μας δώσουν αυτό που πρέπει».

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης είπε πως θα παραμείνει στην ομάδα ως γυμναστής ο Χρήστος Αυγέρος, ο Ηλίας Αναστασόπουλος θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων ενώ μετά το παιχνίδι με τον Βυζα θα παρθεί και απόφαση για κάποιον συνεργάτη.

Όσον αφορά το θέμα του γηπέδου ο Σάκης Θεοδοσιάδης σημείωσε πως θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την κατάσταση: «Το ξέρουμε από το καλοκαίρι. Είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Όσον αφορά την περίπτωση της Καλαμπάκας έχω ενημερωθεί ότι δεν έχει άδεια για αγώνες Γ’ Εθνικής οπότε δεν θα πρέπει να είμαστε μίζεροι. Να συγκεντρωθούμε σε αυτό που έχουμε και να βρούμε όλους εκείνους τους τρόπους να διαχειριστούμε έναν κακό αγωνιστικό χώρο ώστε να φτάνουμε στις νίκες».