Φρατζέσκος: «Παίξαμε μόνοι μας και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε…» (Βίντεο)

Ο Κώστας Φρατζέσκος εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, στάθηκε στο κακό γήπεδο ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που έχει η ομάδα στο σκοράρισμα. Αναλυτικά:

«Είδαμε ένα παιχνίδι, διαφορετικό από το προηγούμενο παιχνίδι, είχαμε ενέργεια, είχαμε προυποθέσεις για γκολ, παίξαμε ποδόσφαιρο σε ένα γήπεδο όπου δεν παίζεται ποτέ ποδόσφαιρο, για να μην λέμε τα ιδια και τα ίδια. Προσπάθησαν τα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο, γύρισαν την μπάλα με υπομονή  και δεν θυμάμαι ούτε μία φάση από τον αντίπαλο μας ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο ημίχρονο πλην του γκολ μετά από μία χαμένη ευκαιρία δική μας στην κόντρα. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε προσπαθήσαμε ξανά, βάλαμε γρήγορα γκολ, είχαμε προυποθέσεις και για άλλο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έκαναν προσπάθεια. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον αντίπαλο που έχει μία πολύ καλή ομάδα σήμερα παίξαμε μόνοι μας και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε».

Για την απώλεια άλλων δύο βαθμών είπε: «Αμα δεν μπορείς να βάλεις την μπάλα στα δίχτυα, δεν μπορείς να κερδίσεις. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Αυτό μας λείπει. Έχουμε βελτιωθεί αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε το γκολ. Επιπλέον κάθε αντίπαλος που έρχεται εδώ μας βάζει γκολ με μία ευκαιρία…»