Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…

Μονότερμα τα Τρίκαλα τον Βύζα έφαγαν γκολ στην μία και μοναδική επιθετική προσπάθεια του

Η αισιοδοξία που καλλιεργήθηκε με την έλευση του Σάκη Θεοδοσιάδη γκρεμίστηκε μέσα σε 90’ λεπτά και την ήττα από τον Βύζα με 0-1 που έβαλε πρόωρο τέλος στα όποια όνειρα για κάτι παραπάνω και προσγείωσε την ομάδα στον πραγματικό της στοχο: Την παραμονή στην κατηγορία.

Χωρίς να είναι άσχημα τα Τρίκαλα που πίεσαν και πάλεψαν πλήρωσαν την ολική ανικανότητα τους να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα στις κάμποσες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν ενώ κατάφεραν και ένα μικρό στατιστικό θαύμα: Στην μία από τα δύο όλες και όλες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν γκολ. Γκολ το οποίο για μία ακόμη φορά ήταν ευγενική χορηγία των αμυντικών του ΑΟΤ που έδωσαν την μπάλα στον …Μπουντόπουλο για να σκοράρει.

Η απογοήτευση έχει χτυπήσει κόκκινο και είναι άγνωστο τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα ώστε η ομαδα να ξανασταθεί στα πόδια της και να σώσει οτιδήποτε και αν σώζεται από την χρονιά.

 

Ολέθριο σφάλμα και 0-1!

Τα Τρίκαλα έχασαν μία, δύο ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγωνα και στην συνέχεια παρέμειναν ακίνδυνα και ο Βύζας από το πουθενά βρέθηκε να προηγείται. Ο Θεολόγου γύρισε απρόσκετα την μπάλα στον Παπακώστα, εκείνος αιφνιδιάστηκε, δεν μπόρεσε να διώξει με αποτέλεσμα ο πολύπειρος Μπουντόπουλος να κλέψει την μπάλα και στην συνέχεια βγήκε απέναντι στον Παϊτέρη τον οποίο και πλάσαρε υποδειγματικά για να σημειώσει το 0-1,

Ρίσκο στην επανάληψη

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μη έχοντας άλλες επιλογές στην επανάληψη έβγαλε τους Θεολόγου και Παπακώστα από το παιχνίδι (αρνητικούς πρωταγωνιστές στην φάση του γκολ) και πέρασε μέσα τους Κορέλα και Βαταμίδη.

Τα Τρίκαλα πίεσαν όλο το δεύτερο ημίχρονο, στο μεγαλύτερο μέρος έπαιζαν μονότερμα τον Βύζα αλλά γκολ δεν μπήκε με κορυφαίες ευκαιρίες του Κουσκουνά στο 75’ και Αλεξίου στο 77’. Στο ίδιο διάστημα είχε και ο Βύζας μία καλή στιγμή με τον Καραγιάννη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γκουντέλας απο την Καρδίτσα με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Γιοβάνη, Καλογριανίτη. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Καρανίκα, Κοσκουνά των Τρικάλων και Μπουντόπουλο, Μουσκάι, Κωνσταντίνου  του Βύζα.

ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σανδραβέλης (75’ Λουκάς), Καρανίκας (75’ Μπραντίστας), Ριζογιάννης, Θεολόγου (46’ Κορέλας), Παπακώστας (46΄Βαταμίδης), Κουτσιανικούλης, Κρητικός, Κουσκουνάς, Γιοκέ, Αλεξίου

Βύζας Μεγάρων ( Δημήτρης Καλύκας): Χαλκίδης, Μύρκος, Μουσκάι, Σαχόλλι, Καραγιάννης, Δουκάκης (33’ λ.τρ. Τοπτίδης, 90’ Σταφάι), Κωνσταντίνου, Μπουντόπουλος (85’ Χατζημελετιάδης), Φλέγκας, Αποστόλης Φυσαράκης