Έτοιμος ο ΑΟΤ για το ματς με Βύζαντα

Με τον Σάκη Θεοδοσιάδη στον πάγκο και με πίστη για νέο ξεκίνημα θα υποδεχθεί ο ΑΟΤ το Βύζαντα  Μεγάρων στο στάδιο το μεσημέρι της Κυριακής.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει:

Την τελευταία προπόνηση ενόψει της αυριανής (Κυριακή 29/1, 15.00) αναμέτρησης με τον Βύζαντα Μεγάρων , πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα στο Αθλητικό Κέντρο της Σωτήρας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη και του γυμναστή Χρήστου Αυγέρου. Ιδιαίτερα ευχάριστοι άπαντες, φαίνεται ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο, η προπόνηση έγινε με τις καλύτερες συνθήκες.
Τους τερματοφύλακες γύμνασε ο Ηλίας Αναστασόπουλος.

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν επίσης ο ΓΓ της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Παναγιώτου και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Κώστας Καρακούσης, όπως και ο Γενικός Αρχηγός Ζήσης Κατσαντώνης.

 

 Επικρατεί πλέον αισιοδοξία αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα ότι η ομάδα μπορεί να αλλάξει την εικόνα της. Στο αγωνιστικό μέρος θα απουσιάσει ο Νιάρος λόγω τραυματισμού, οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή της ομάδας.
Δεν θα ανακοινωθεί αποστολή και όλοι οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στο στάδιο πριν τον αγώνα όπου εκεί θα ανακοινωθεί η 20αδα.

 

Αναμένεται επίσης, αρκετός κόσμος στο Δημοτικό Στάδιο με τις προβλέψεις να μιλούν για την μεγαλύτερη μέχρι τώρα προσέλευση.