Ξαναγίνεται βασικός ο Kώστας Φορτούνης

Τα δύο γκολ στα Γιάννενα  ήταν το … πλέον πειστικό μήνυμα της αγωνιστικής επιστροφής του Κώστα Φορτούνη σε θέση βασικού στο σχήμα του Ολυμπιακού. Επεται πλέον ανάλογη συνέχεια και για το ματς με τον Αστέρα

 

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν με νίκη το 2022, παίζοντας στο γήπεδό τους, μπροστά στους οπαδούς τους. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο εξάμηνο του έτους πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ στο δεύτερο αποκλείστηκε από το Champions League, το Europa League και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Super League.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του αγώνα, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, μετά τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο στα Γιάννινα. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος (καθώς ο Μάριος Βρουσάι ταλαιπωρείται από θλάση), αριστερά ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ή ο Μαρσέλο, στα στόπερ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Αντρέας Ντόη, στα χαφ ο Γιαν Εμβιλά και ο Ίνμπομ Χουάνγκ, μπροστά τους ο Κώστας Φορτούνης, ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Γιώργος Μασούρας ή ο Πεπ Μπιέλ και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιουσέφ ελ Αραμπί.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης ο Πάνος Ρέτσος και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ουί-Τζο Χουάνγκ. Διαθέσιμοι είναι και οι Παϊτίμ Κασάμι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Ντιαντιέ Σαμασέκου, Σεντρίκ Μπακαμπού, Κωνσταντίνος Τζολάκης και Έγκμουντουρ Κρίστινσον.