“Λευκή” ισοπαλία το Νεοχώρι

Δυνατό ματς,  αλλά χωρίς γκολ στο δημοτικό  γήπεδο Νεοχωρίου όπου ο Διγενής μοίρασε βαθμούς με τον Βύζαντα Mεγάρων μένοντας στο 0-0. Η Τρικαλινή ομάδα πάντως έκανε καλή προσπάθεια και είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες από τις οποίες δεν πήρε τίποτα

Το Νεοχώρι άγγιξε  το γκολ στο 34′  μετά από  τη σέντρα που όμως δεν πρόλαβε να αξιοποιήσει ο Παναγιώτου. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βγήκαν πιο δραστήρια και είχαν συχνές επισκέψεις στα καρέ του Διγενή.   Ωστόσο, στο 67’ οι Νεοχωρίτες έχασαν την πιο σπουδαία τους ευκαιρία  του αγώνα όταν ο Βασιλείου βγήκε τετ α τετ με τον Χαλκίδη, αλλά δεν μπόρεσε να  τον νικήσει.

Στις  17 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η 6η αγωνιστικήκαι ο ο Διγενής θα υποδεχθεί τον ΑΟ Υπάτου, ενώ την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική και η ομάδα Νεοχωρίου θα παίξει στο Αγρίνιο με τον Παναγρινιακό.

Διγενής Νεοχωρίου (Μπιρσίμης) : Κουτσόπουλος, Μετούση, Μαλάκος, Σταμέκος, , Βασιλείου (70’ Tσιγαρίδας) , Αυγέρης(90’ Γόρδιος)  Δραγατσίκης (80 Κουσκουλιώτης) , Μαχαίρας(46’ Μπασιάκας), Καλτσάς (87 Τσιούφης), Παναγιώτου Χατζηχαραλάμπους

 

Βύζας Μεγάρων  Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης , Μύρκος, Σαχολι, Καραγιάννης, Κενδριστάκης, Κωνσταντίνου, Μπουντόπουλος , Ντούνης, Φλέγγας Φυσσαρακης. Επαιξαν και Χατζημελετιαδης Κακούσιος.