Κρίσιμες ώρες για τον Πελέ

Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Πελέ

Δύσκολες ώρες για τον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου ο οποίος περνάει τις γιορτές των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Ο Πελέ, που δίνει μία ακόμα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, έχει στο πλευρό σύσσωμη την οικογένειά του, με την κόρη του Κέλι Νασιμέντο, να στέλνει μήνυμα ευγνωμοσύνης προς το προσωπικό του νοσοκομείου που έχει αναλάβει τη φροντίδα του.

Ο 82χρονος παλεύει γενναία με τον καρκίνο (ήταν αρχικά στο παχύ έντερο και έχει κάνει πλέον μετάσταση και σε άλλα όργανα) έχοντας βαθιά πίστη πως για ακόμα μια φορά θα βγει νικητής.

Η Κέλι Νασιμέντο θέλησε ανήμερα των Χριστουγέννων να εκφράσει την απέραντη ευγνωμοσύνη τους στους γιατρούς που τον φροντίζουν γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Έχουμε πάντα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Ακόμα και το να περνάμε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, αντιλαμβανόμαστε το προνόμιο του να βρισκόμαστε σε ένα νοσοκομείο όπως το Άλμπερτ Άινσταϊν. Το να βλέπουμε τον μπαμπά μας να δέχεται τέτοια φροντίδα από ανθρώπους τόσο ικανούς και στοργικούς, δεν περνάει ούτε στιγμή που να ξεχνάμε αυτό το προνόμιο.

Ακόμα και σε άσχημες περιόδους, μπορούμε μόνο να είμαστε ευγνώμονες. Ευχαριστώ που είμαστε όλοι μαζί, ευχαριστώ για το δικό σας ενδιαφέρον, ευχαριστώ που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ, τώρα».

Η ίδια ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα «με πολλή υγεία, αγάπη, χαρά, γέλια και πάθος, τώρα και πάντα, για όλους σας».