Εντός έδρας ήττα για τη Φήκη

Ο Πανελευσινιακός πέρασε με 0-1

Δύσκολο ματς είχε στην τέταρτη αγωνιστική η Φήκη και παρ ότι έδωσε μάχη στο λασπωμένο τερεν,  δεν κατάφερε να παρει αποτέλεσμα από την κόντρα με τον Πανελευσινιακό, χάνοντας με 0-1.  Το γκολ των Ελευσίνιων βγήκε στο 25′ από προσπάθεια του Μακρυγιάννη σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ εστιάζοντας τα παράπονα στον διαιτητή της αναμέτρησης. Η Φήκη στάθηκε αμυντικά καλά  έχοντας απέναντί δυνατό αντίπαλο, όμως ήταν σε άσχημη μερα επιθετικά , δεν δημιούργησε φάσεις δεν είχε κλασικές ευκαιρίες για γκολ και είχε φλύαρη κατοχή μπαλας  στο β ημίχρονο, χωρίς να απειλήσει την εστία της Ελευσίνας.

Επόμενος αντίπαλος  η Ζάκυνθος σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η οποία μάλιστα θα έρθει με νέο προπονητή αφού μετά τη χθεσινή συντριβή από τη Λευκίμμη η διοίκηση των επτανήσιων έλυσε τη συνεργασίας με τον Μάριο Παναγιώτου και αναζητά τον αντικαταστάτη του.

 

Φήκη: Ντάσκας, Γιαννούλας, Ι. Σκόνδρας, Δρόσος Καλαμαράς ( 86’ Πολυζόπουλος ), Γεωργάκης, Γκαντιάς, Ιωάννου, Γ Νικλητσιώτης (Νικλητσιώτης) , Σαμαντάς, Ν.  Σκόνδρας.