Νίκη με ανατροπή στην Κέρκυρα

Ο ΑΟΤ άφησε πίσω του το σοκ της Χαλκίδας και πήρε τα τρίποντο με εχθρική διαιτησία

Τα Τρίκαλα επέστρεψαν άμεσα στις νίκες και επικράτησαν στην Κέρκυρα του Αστέρα Πετριτή με 1-2 διαχειριζόμενα άψογα το παιχνίδι. Αν και δέχτηκαν πρώτα γκολ γύρισαν το ματς από το 35’ δεν κινδύνεψαν στην συνέχεια και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ για να μην έχουν άγχος μεχρι το 90’.

Ανασταλτικός παράγοντας στο να σημειώσουν και άλλο γκολ τα Τρίκαλα ήταν και ο πολύ κακός διαιτητής Τσιώρης από την Άρτα που σε δύο τουλάχιστον καραμπινάτες περιπτώσεις δεν υπέδειξε πέναλτι.

Παράλληλα «φόρτωσε» τα Τρίκαλα με έξι κίτρινες κάρτες και δημιούργησε μεγάλο εκνευρισμό με τις αποφάσεις του.

Ένα άλλο γεγονός που ανησυχεί τους «κυανέρυθρους» εν’ όψει της συνέχειας είναι οι τραυματισμοί των Σανδραβέλη, Λουκά και Θεολόγου.

Τα γκολ

Τα Τρίκαλα αν και είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 18’. Ο Θεολόγου που είχε πλάτη τον Γραμμένο, δεν κοντρολάρισε σωστά την μπάλα, του την έκλεψε ο επιθετικός της Κέρκυρας που στην συνέχεια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Γρηγοριάδη για να κάνει το 1-0.

Η αντίδραση των Τρικάλων ήταν άμεση. Στο 22΄ μετά από επικίνδυνο γέμισμα του Νιάρου και ασθενή απόκρουση των αμυντικών ο Κορέλας με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στο 35΄ είχαμε την ολική ανατροπή. Ο Γραικός στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα προ του Κουσκουνά που καραδοκούσε την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1-2).

Ο κ. Τσιώρης απο την Άρτα ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης . Βοηθοί του οι κ.κ. Τσάντος (Ηπείρου), Κέφης (Πρέβεζας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Λεμπονγκό, Πούλο του Αστέρα Πετριτή και Κουτσιανικούλη, Νιάρο, Κορέλα, Παπακώστα, Κουσκουνά, Κοντογεώργο των Τρικάλων

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης): Πισσιάνης, Κορακιανίτης (63’ Γεωργοπάλης), Μπουκουνγκού, Πούλος, Τουρσίδης Νίκος (63’ Σούκερας), Γαρδικιώτης (75’ Ρουμελιώτης), Γκασίδης, Γραικός (68’ Τουρσίδης Άκης), Τσιάβος , Γραμμένος, Λεμπονγκό (68’ Θηραίος)

ΑΟ Τρίκαλα (Ρούσσας – Αρσένος):  Γρηγοριάδης, Σανδραβέλης (30 λ.τρ. Κατσαντώνης), Νιάρος, Ριζογιάννης, Θεολόγου (46’ λ.τρ. Τσιαφίτσας), Παπακώστας, Κουτσιανικούλης (89′ Κοντογεώργος), Γιοκέ, Κουσκουνάς, Κορέλας, Λουκάς (50′ λ.τρ. Γκοβίνας)