Mπλόκαραν χιλιάδες λογαριασμοί στο Instagram

 

Το Instagram αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα σήμερα ανά τον κόσμο, με αναφορές για αναστολή λογαριασμών από αρκετούς χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Σύμφωνα με το DownDetector, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί αναφορές για διακοπές στο διαδίκτυο, τα προβλήματα ξεκίνησαν περίπου στις 13:00 GMT και επηρεάζουν τους χρήστες παγκοσμίως.

Ενώ ο λόγος της διακοπής παραμένει ασαφής, αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι οι λογαριασμοί τους έχουν ανασταλεί, μεταδίδει η Daily Mail.

Μέχρι στιγμής, περισσότερα από 4.000 ζητήματα έχουν καταγραφεί στο DownDetector, ενώ περισσότερα από 1.000 έχουν αναφερθεί από χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομα τυχαία ειδοποιήθηκαν ότι οι λογαριασμοί τους στο Instagram πρόκειται να κλείσουν οριστικά, γράφει σχετικά η βρετανική ιστοσελίδα The Tab και εξηγεί πως τα μηνύματα που λαμβάνουν οι άνθρωποι από το Instagram αναφέρουν ότι οι λογαριασμοί τους κλείνουν επειδή δεν ακολουθούν τις οδηγίες της κοινότητας.

Η εταιρεία META, μητρική του Instagram, ανακοίνωσε ότι εξετάζει ένα ζήτημα που εμποδίζει χιλιάδες χρήστες της να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών.