“Παράθυρο” ανόδου για Trikala Basket στην Α2

Αδυναμία Ριζούλη να αποπληρώσει τις οφειλές

Μέσα στην εβδομάδα όπως δήλωσε σήμερα στον FM 100 ο Κώστας Σκρέτας η ΕΟΚ αναμένεται να πάρει τις τελικές της αποφάσεις και μπροστα στην αδυναμία του πρώην προέδρου της Λάρισας Ριζούλη να αποπληρώσει τις παλιές υποχρεώσεις θα βάλει φρένο στην συμμετοχή του Ηρακλή (με τον οποίο συγχωνεύτηκε η ομάδα της Λάρισας) στην Α2 και ανοίγει ετσι ο δρόμος για τα Trikala Basket.

Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ των “Γκρίζων Λύκων”:

Ο Ριζούλης δεν έχει καταβάλει ακόμα τα περίπου 250χιλ. ευρώ που χρωστάει σε παίκτες, προπονητές…

Αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες, εν τούτοις, ο ιδιοκτήτης του Ερμή Αγιάς δεν έχει δώσει τα οφειλόμενα. Η ομάδα, όπως ξεκαθαρίστηκε, θα μείνει στην Α2 και θα υπάρχει μετονομασία σε Ηρακλή Αγιάς, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει σε οικονομική διευθέτηση.

Ο Ριζούλης δεν έχει πληρώσει παίκτες, προπονητές

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ομάδα των Τρικάλων παρακολουθεί λεπτομερώς την υπόθεση και θα παρέμβει δυναμικά, αν και εφόσον χρειαστεί. Ούτως ή άλλως, είναι υποψήφια για την άνοδο στην Α2 κατηγορία, σε περίπτωση αδυναμίας του Ερμή, ενώ έχει λάβει και τις διαβεβαιώσεις του Βαγγέλη Λιόλιου.

Αναβρασμός, πάντως, επικρατεί στον Ερμή, καθώς όπως διεμήνυσε ο Ριζούλης, δεν προτίθεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη λόγω οικογενειακού προβλήματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας το γνωστοποίησε στους παράγοντες του Ηρακλή, οι οποίοι βρίσκονται προ αδιεξόδου. Ίσως, για το λόγο ο Παντελής Μπούτσκος ν’ απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία πριν καν… αρχίσει η συνεργασία τους!

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του Ηρακλή ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι «μετά από συνάντηση που έγινε χθες με τον προπονητή κ. Μπούτσκο και την ενημέρωση που του έγινε για την επιβεβλημένη καθυστέρηση των εξελίξεων, αποφασίστηκε να μη συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».