Μαθήματα ζωής από τους θρύλους του 2004 (Βίντεο)

Έξι μέλη της χρυσής ομάδας βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας

Στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων σήμερα με την Legends 2004, μέλη της θρυλικής Εθνικής Ανδρών Ομάδας ποδοσφαίρο, που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004.


Συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων βρέθηκαν οι Γιώργος Καραγκούνης, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Τάκης Φύσσας, Νίκος Νταμπίζας και Φάνης Κατεργιαννάκης.

Πρόκειται για ένα mentoring event προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, μία διαδραστική, βιωματική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12, μία πολύτιμη εμπειρία – οδηγός για την υπόλοιπη ζωή των παιδιών, εντός και εκτός αθλητισμού.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 θα βρεθούν ξανά στο πλευρό των μικρών αθλητών ως μέντορες, μέσα από μια σειρά δράσεων που περιλαμβάνουν θεωρητικό και αγωνιστικό μέρος, διδάσκοντάς τους τον σωστό τρόπο προπόνησης, μυστικά του αθλήματος αλλά κυρίως τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

Μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ήδη από το 2019 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Legends 2004 Youth Cup εμπλουτίζει κάθε χρόνο το πρόγραμμά του με νέους προορισμούς που φέτος ξεκίνησε από τα Τρίκαλα

Στους αγώνες μετείχαν οι ομάδες:
ΑΟ Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Βόλος ΝΠΣ, ΑΕ Λάρισα, Νίκη Βόλου, ΑΕ Δήμητρα – Απόλλων 2005, Olympic Football Club, Αγία Αννα Βόλου, καθώς και οι γυναικείες ομάδες  ΑΟ Τρίκαλα, Λαμία

Παλιοί γνώριμος Αχιλλέας Σαρακατσάνος και Τραϊανός Δέλλας
Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΑΟΤ Κώστας Παρδάλης
Παντελής Ριζογιάννης και Χρήστος Νιάρος
Ο γιατρός Θανάσης Κουτής με τον Γιώργο Καραγκούνη
Ο Αχιλλέας ΅Σαρακατσάνος τα λέει με τον Νικο Νταμπίζα
Άψογο στυλ απο τον Τάκη Φύσσα

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Τραϊνού Δέλλα για το event: