Τίναξε την μπάνκα στον αέρα με Γιάννη Σκόνδρα η Φήκη!!!!

Απίστευτη μεταγραφική κίνηση!!!

To μεταγραφικό μπαμ του καλοκαιριού έγινε απο την Φήκη που ενέταξε στην δύναμη της τον Γιάννη Σκόνδρα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League και την Λαμία ενώ στο παρελθόν έχει γράψε χιλιόμετρα τόσο στα ελληνικά γήπεδα όσο και σε γήπεδα του εξωτερικού.
Η επιθυμία του Γιάννη Σκόνδρα να επιστρέψει στα Τρίκαλα ήταν δεδομένη καθώς η οικογένεια του έχει εγκατασταθεί απο πέρυσι εδώ. Ο ίδιος είχε κάνει προχωρημένες συζητήσεις και με τον ΑΟ Τρίκαλα αλλά τελικά η Φήκη ήταν αυτήν που τον δελέασε με την παρουσία του αδελφού του Νίκου στην ομάδα να παίζει σημαντικότατο ρόλο.
Η ομάδα της Φήκης ανακοίνωσε ως εξής την σπουδαία μεταγραφή:
Και η μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός!
Ο Π.Ο. Φήκης ειναι στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τρικαλινού ποδοσφαιριστή
Γιάννη Σκόνδρα. Η σπουδαιότερη απόκτηση εως τωρα στην ιστορία της ομάδας μας. Μεταγραφή που ταράζει τα νερά όλης της Γ’ Εθνικής και όχι μόνο. Ένας παίχτης που δεν χρειάζεται συστάσεις. Ποδοσφαιριστής superleague, ο οποίος πέρασε από Ατρόμητο Αθηνών, ΠΑΟΚ, Χάμιλτον (Σκωτία), Λαμία και κουβαλάει μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο.
Ειναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων μας.Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Γιάννη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας.