Trikala Basket: Μεγαλώνει η αγωνία για Α2 μετά την αποχώρηση του Ηρακλή

Κορυφώνεται η αγωνία στους ανθρώπους των Trikala Basket μετά την αποχώρηση του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και μάλιστα με δεδομένη την 3η θέση που έχει καταλάβει η τρικαλινή ομάδα στους αγώνες διαβάθμισης.
Σήμερα ήρθε η ενημέρωση από την ΕΟΚ στην οποία αναφέρεται πως μετά την αποχώρηση του “Γηραιού”, η Ομοσπονδια έστειλε πρόσκληση συμμετοχής για την 2η τη τάξει κατηγορία στην Γέφυρα, στην Φιλαδέλφεια και στα Trikala Basket προκειμένου να καταλάβουν την κενή θέση που έχει ήδη προκύψει. Η οριστική απάντηση των ομάδων θα πρέπει να δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα η Γέφυρα θα πρέπει να απαντήσει ως την 1η Αυγούστου ενώ η ΦΕΑ ως τις 3 Αυγούστου.
Η διοικούσα επιτροπή των Trikala Basket… έχει προθεσμία για να απαντήσει ως την 5η Αυγούστου αλλά από σήμερα κιόλας οι άνθρωποι της ομάδας θα επικοινωνήσουν με την ΕΟΚ εκδηλώνοντας την θετική τους πρόθεση για συμμετοχή στην Α2 και έτσι σε περίπτωση που οι δύο πρώτες επιλαχούσες ομάδες απαντήσουν αρνητικά, να πάρουν την θέση του Ηρακλή.
Όπως γίνεται αντιληπτό, στα Τρίκαλα περιμένουν στην κυριολεξία στο ακουστικό τους καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.