Μαρτίνς: «Δεν υπολογίζουμε τον Φορτούνη, δική μου απόφαση”

Ο Πέδρο Μαρτίνς  μίλησε για τους παίκτες που χρειάζεται το ρόστερ και εξήγησε την απόφασή του για τον Φορτούνη  και συγκεκριμένα ανέφερε  τον λόγο που δεν είναι στα πλάνα του ο Φορτούνης: «Αυτό είναι μία απόφαση του προπονητή. Αποφασίσαμε ότι δεν τον υπολογίζουμε για τη νέα σεζόν. Αν θέλει να παίζει περισσότερα παιχνίδια, μάλλον δεν πρέπει να είναι στην ομάδα μας. Είναι δική μου απόφαση, του εξηγήσαμε ότι μάλλον θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν παίκτη για να αντικατασταθεί».

Για τον Βρσάλικο: «Ξεκινάει αμέσως προπονήσεις. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μακάμπι. Θα πρέπει να δουλέψει με την ομάδα και να δούμε πώς μπορεί να προσαρμοστεί στην ιδέα της προπόνησης και για ένα τέτοιο παιχνίδι. Πιστεύω ότι χωρίς αμφιβολία θα είναι έτοιμος για τον επαναληπτικό με τη Μακάμπι. Θέλω όμως να τον πρώτο πρώτα».

Τα συμπεράσματά του από τη φετινή προετοιμασία: «Οι προετοιμασίες είναι πάντα σημαντικές. Εγώ όμως κρατάω πάντοτε πολλά θετικά πράγματα από αυτήν την προετοιμασία, γιατί ουσιαστικά κρατάω την ιδέα που είχα στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ήθελα να δω κάποια πράγματα που έπρεπε να τσεκάρω. Οπότε κρατάω θετικά συμπεράσματα . Σίγουρα οι παίκτες ήρθαν με άλλο πνεύμα, πιο θετικό από την περσινή χρονιά. Και το λέω αυτό, γιατί η φυσική τους κατάσταση ήταν καλύτερη σε σχέση με πέρυσι».

Για τα πράγματα που ήθελε να τσεκάρει και που θέλει να δει βελτίωση σε σχέση με πέρυσι: «Κυρίως ήθελα να γίνει η ομάδα πιο ανταγωνιστική, γιατί είναι αυτό που μας έλειπε πέρυσι και ειδικά τους τελευταίους έξι μήνες. Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όπως θα θέλαμε. Αυτό περνάει από το να είμαστε πιο επιθετικοί. Ήταν κάτι που ήθελα να δουλέψουμε, γίνονται κινήσεις ώστε να είμαστε πιο επιθετική ομάδα. Αυτό θα μας κάνει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Είχαμε θετικά πράγματα από την περσινή σεζόν και θέλω να τα κρατήσω, αλλά θέλω να γίνει πιο ανταγωνιστική ομάδα και πιο επιθετική».