ΓΑΣ ΖΕΥΣ 4η θέση Πανελλαδικά στην κατηγορία γυναικών στο πανελληνιο Κ-20

Το τελευταίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ20 για φέτος διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Σέρρες , με εξαιρετικές επιδόσεις κυρίως για τις αθλήτριες του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄, οι οποίες έκαναν αισθητή την παρουσία τους καταλαμβάνοντας την με 61 βαθμούς.

Στα ατομικά αγωνίσματα οι αθλήτριες του συλλόγου έκαναν έντονη την παρουσία τους, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια και πολλές καλές θέσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Συγκεκριμένα:

Η Μητσιούλη Βασιλική – Παρασκευή έδειξε ότι είναι ασυναγώνιστη στα 400 μέτρα με εμπόδια και με επίδοση 60΄΄44 κατέκτησε την πρώτη θέση και ετοιμάζεται για το Κάλι της Κολομβίας, όπου στις αρχές Αυγούστου θα διεκδικήσει μία καλή θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Η Γωγούλη Αγορίτσα- Λυδία στο αγώνισμα της σφυροβολίας με την εξαιρετική επίδοση 55,05 μέτρα, κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση στο αγώνισμά της και έδειξε πολύ καλά στοιχεία για την συνέχεια.

Η Φιλίππου Ελένη στο αγώνισμα της σφυροβολίας, λίγες ώρες μετά την άφιξή της από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ισραήλ και την 10η θέση που κατέλαβε , αγωνιζόμενη στην μεγαλύτερη κατηγορία με επίδοση 47,97 μέτρα, κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4χ 400 των κοριτσιών αποτελούμενη από τις Χατζή Ραφαηλία , Κελεπούρη Μαρία, Μπρουζούκη Ζωή και Μητσιούλη Βασιλική, κατέκτησε την πέμπτη θέση με εξαιρετική επίδοση 4΄06΄΄88.

Η Τραγανίτη Βασιλεία στην σφυροβολία με επίδοση 38,14 μέτρα κατέκτησε την έβδομη θέση στο αγώνισμά της.

Η Μπρουζούκη Ζωή στα 400 μέτρα με εμπόδια έμεινε για λίγο έξω από τον τελικό του αγωνίσματος και με χρόνο 66΄΄86 κατέλαβε την ένατη θέση στο αγώνισμά της.