Παναγιώτου: “Δυσάρεστη έκπληξη να μην παίξουμε στην Γ’ Εθνική”

Ο γραμματέας του Ερασιτέχνη μίλησε για τις εξελίξεις στην ομάδα

Στην αθλητική εκπομπή του FM100 μίλησε ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, Γιώργος Παναγιώτου και αναφέρθηκε στις κινήσεις που έχουν γίνει από τον ερασιτέχνη για το μέλλον της ομάδας όπως και για τις προθέσεις τους ενόψει της νέας σεζόν.

Σχετικά με το εάν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Χρήστο Γιαλιά: «Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε ΔΣ και αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε τις βουλές του κάθε παράγοντα. Θα πρέπει αν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Προσωπικά μίλησα εγώ με τον κ. Γιαλιά ο οποίος μου δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται λόγω των χρεών που έχουν διαμορφωθεί στο ΑΦΜ της ΠΑΕ τα οποία ανέρχονται σύμφωνα με τον ίδιο σχεδόν στις 500.000 ευρώ»

Για το εάν γνωρίζει ο ερασιτέχνης το ύψος των χρεών: «Είναι κάτι το ασαφές που εμείς δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Ο Γιαλιάς μου μετέφερε ότι τα χρήματα από την εγγυητική έχουν τραβηχτεί με κάποιον τρόπο. Έτσι ίσως διαμορφώνεται το νούμερο που λέει ο κ. Γιαλιάς».

Για την επαφή με τον Βαγγέλη Πλεξίδα: «Υπήρξε επικοινωνία με τον κ. Πλεξίδα ο οποίος έχει μια διαφορετική θέση για το μέλλον της ομάδας καθώς θεωρεί πως το χρεωμένο ΑΦΜ αποτελεί τροχοπέδη για να επενδύσει κάποιος στην ομάδα. Μένει ο κ. Πλεξίδας να διαμορφώσει την πρότασή του, εάν επιθυμεί αν την διαμορφώσει και αν έρθει σε μια ΓΣ για αν τοποθετηθεί».

Για τις προθέσεις του ερασιτέχνη για το που θα παίξει η ομάδα: «Θα συνιστά δυσάρεστη εξέλιξη να μην παίξει ο ΑΟ Τρίκαλα στη Γ’ Εθνική. Εμείς συζητήσαμε να καταβληθεί μια προσπάθεια εμείς ως ερασιτέχνης με την συνδρομή και την στήριξη των φιλάθλων, να κατεβάσουμε την ομάδα στην εθνική κατηγορία με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος άνθρωπος να μην αναλάβει. Εμείς θα βγούμε και θα πούμε ότι μπορούμε να βάλουμε ως εκεί… Τα υπόλοιπα θα πρέπει θα βρεθούν από την πόλη. Δεν έχουμε την διάθεση ή την δυνατότητα να βάλουμε το κεφάλι μας στον… τορβά. Δεν μπορούμε να αναλάβουμε το βάρος εάν δεν έχουμε απτές αποδείξεις στα χέρια μας».