Περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Δημ. Σούλα στους Βαλκανικούς

Περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Τρικαλινό Δημήτρη Σούλα συνέβη στη διάρκεια του Βαλκανικού πρωταθλήματος Στίβου  στην Ρουμανία και το κατήγγειλε η προπονήτρια του πρωταθλητή Ελλάδας Χρ. Κοτίτσα, η οποία  δεν έκρυψε τον θυμό της για την αδράνεια του ΣΕΓΑΣ σ’ ένα συβάν που εξέθεσε όλη την ελληνική αποστολή και τους διοργανωτές.

Η κυρία  Παρχαρίδου κατήγγειλε και κατονόμασε τον Δημήτρη Σούλα σημειώνοντας πως “πήγε αυθαίρετα στους διοργανωτές πριν την κούρσα των 800 μ. και άλλαξε τη θέση  εκκίνησης του δικού του αθλητή (Χρ. Λαγού)  που προωθήθηκε στην πρωτη γραμμή, με αποτέλεσμα ο  Κοτίτσας να βρεθεί στο 2ο  γκρουπ ,  “χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει μία καλύτερη επίδοση και πόντους στην κατάταξη”.

Η Παρχαρίδου ανέφερε τον Δημήτρη Σούλα ως υπεύθυνο γι’ αυτό το συμβάν, τονίζοντας μάλιστα πως δεν ήταν μέλος της αποστολής και είχε πάει μόνος του στην διοργάνωση. Για το θέμα πήρε θέση ο  ΣΕΓΑΣ  επιρρίπτοντας την ευθύνη  την Βαλκανική ομοσπονδία, ωστόσο η Παρχαρίδου τονίζει πως ευθύνη είχε  και ο αρχιπροπονητής της ομάδας, Χρήστος Μελέτογλου.