Ολοκλήρωση μιας άκρως πετυχημένης σεζόν για τον Ερασιτέχνη ΑΟΤ

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για τα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα με ωραίους αγώνες στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου στη Σωτήρα.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, η Τρικαλινή ακαδημία, υποδέχθηκε την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Ταύρου, του δικτύου ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διεξήχθησαν πολύ ωραίοι και ανταγωνιστικοί αγώνες στις κατηγορίες Κ10, Κ11, Κ12, Κ13 και Κ14. Όλοι χάρηκαν τα παιχνίδια, ενώ η αποστολή της σχολής του Ολυμπιακού από τον Ταύρο απένειμε τα εύσημα τόσο για τις γηπεδικές υποδομές όσο και για το υψηλό επίπεδο των αγώνων και αναχώρησε κατενθουσιασμένη από την φιλοξενία και την επίσκεψη στην πόλη μας.

Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις, χαρές και το σημαντικότερο η αναγνώριση πλέον που υπάρχει για την ποιότητα των ακαδημιών του συλλόγου, η δουλειά που γίνεται, ο συνεχώς αυξανόμενος ρυθμός εγγραφών στον σύλλογο και με την προσθήκη πια του νέου εξαιρετικού αθλητικού κέντρου με τις σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις, ανεβάζουν τον πήχη των Ακαδημιών του ΑΟ Τρίκαλα.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Τρικάλων, η συμμετοχή επίσης με πολλές εμπειρίες της ομάδας Κ16 στο πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λιγκ 2,  η 1η και 3η θέση των δύο ομάδων Κ12 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Τρικάλων, η καταπληκτική παρουσία των δύο ομάδων Κ10 στο τουρνουά της ΕΠΣΤ, η όμορφη προσπάθεια της ομάδας Κ14 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, η 4η θέση της ομάδας των κοριτσιών του ΑΟ Τρίκαλα στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής, αλλά και οι ανταγωνιστικές συμμετοχές σε τουρνουά και φιλικούς αγώνες, κατέταξαν την ακαδημία του Ερασιτέχνη ΑΟΤ στις κορυφαίες του Νομού για την σεζόν που τελείωσε.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τον Δήμο και την Περιφέρεια για την τεράστια συμβολή τους στην ολοκλήρωση του αθλητικού κέντρου,  τους γονείς για την στήριξη τους και την εμπιστοσύνη να φέρνουν τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τους άξιους επιστήμονες και προπονητές μας Γεώργιο Λουλέ, Αχιλλέα Σαρακατσάνο, Νικόλαο Βαλομάνδρα, Βασίλειο Μπαλά, Γρηγόριο Τσιρογιάννη, Βάσω Τζιώρα, τους προπονητές τερματοφυλάκων Γιάννη Ζαλαώρα και Ηλία Αναστασόπουλο, τους νεαρούς γυμναστές-φοιτητές ΤΕΦΑΑ Βαγγέλη Τζαχρήστο και Βαγγέλη Μιχαήλ οι οποίοι υποστήριξαν το έργο των προπονητών, τους υπευθύνους για την άρτια κατάσταση των γηπέδων σε Φλαμούλι και Σωτήρα, Αχιλλέα Μιχαήλ και Ζήση Κατσαντώνη, τον ιατρό Αθανάσιο Κουτή και τον υπεύθυνο πρώτων βοηθειών Γεώργιο Παρδάλη, τον Νίκο Νικολούσιο για την βοήθειά του, τους χορηγούς υποστηρικτές και όλους όσοι στηρίζουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια για το παρόν και το μέλλον του ΑΟ Τρίκαλα.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε θερμά τα δεκάδες παιδιά αγόρια και κορίτσια τα οποία συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του συλλόγου, για την προσπάθεια, την επιμονή και υπομονή, τον ζήλο σε προπονήσεις και αγώνες, το ήθος τους, τις επιτυχίες που κατάφεραν, υλοποιώντας και καλλιεργώντας την ιδέα του  «Ευ Αγωνίζεσθαι».

 Στον επίλογο της χρονιάς, ακολουθεί εντός ημερών κατασκηνωτική δράση στην όμορφη Χαλκιδική, για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές-τριες.

Ο προγραμματισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει. Οι νέες εγγραφές συνεχίζονται όλο το διάστημα. Πληροφορίες στα τηλέφωνα :

6974 870968 Γεώργιος Λουλές

6932 198767 Αχιλλέας Σαρακατσάνος

Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό καλοκαίρι με όμορφες στιγμές. Τα καλύτερα έρχονται…

 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ