Τετέλεσται…

Παρά τις ντόπες Γιαλιά και την εμφάνιση Ψιμουλάκη καταδικαστική ήττα από την Καβάλα

Τα Τρίκαλα έχασαν και από την Καβάλα με 0-2  στην έδρα τους που ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα για πρώτη φορά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αφήνοντας την τελευταία θέση στα Τρίκαλα που πλέον αποχαιρετούν την κατηγορία.

Τα Τρίκαλα δεν κατάφερε να τα σώσει ούτε η παρέμβαση Γιαλιά που δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε επαγγελματική ομάδα. Αν και τυπικά η ΠΑΕ ανήκει στον Ηλία Αϊβάζογλου παρακάμφθηκε από τον Χρήστο Γιαλιά ο οποίος εγκατέστησε στον πάγκο τον Σταύρο Ψιμουλάκη ενώ εμφανίστηκε στο γήπεδο λέγοντας πως θα κάνει μία ύστατη προσπάθεια να σώσει την παρτίδα. Μετά το καταδικαστικό αποτέλεσμα πάντως ο Γιαλιάς μιλώντας στους φιλάθλους δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας το καλοκαίρι (βλέπε εδώ).

Τα Τρίκαλα ήταν εμφανές ότι για μία ακόμη φορά είχαν να αντιμετωπίσουν μια πιο οργανωμένη και «γεμάτη» ομάδα. Το πάλεψαν όσο μπορούσαν, πήγαν να κλέψουν το ματς με κάποιες ευκαιρίες που δημιούργησαν αλλά στο τέλος υπέκυψαν.

Η συνέχεια είναι άγνωστη. Με τον Αϊβάζογλου να είναι για μία ακόμη φορά άφαντος και το πρόγραμμα να έχει ακόμη πέντε παιχνίδια μέχρι το τέλος, τα τρία εκ των οποίων εκτός έδρας, τίθεται θέμα ακόμη και συμμετοχής της ομάδας στην συνέχεια του πρωταθλήματος,

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο η Καβάλα ήταν πολύ καλύτερη αλλά έπεσε πάνω στον Περλέσι ο οποίος για μία ακόμη φορά ήταν εξαιρετικός. Τα Τρίκαλα στην επανάληψη αποφάσισαν να ρισκάρουν, βγήκαν μπροστά και έφτασαν κοντά στο γκολ αρχικά με τον Ευθυμίου στο 56΄’ που την τελευταία στιγμή και ενώ ήταν μόνος απέναντι στον Σταθάκη αλλοιώθηκε το σουτ που έκανε από τον Πανουργιά και κατέληξε κόρνερ ενώ στην συνέχεια ο Σταθάκης απέκρουσε εξαιρετικά φάουλ του Ριζογιάννη με την μπάλα να βρίσκει και το οριζόντιο δοκάρι. Καλή στιγμή για τον ΑΟΤ και στο 63’ όταν Μετά απο κόρνερ Ριζογιάννη, ο Σταθάκης έδιωξε προσωρινά και ο προωθημένος και πάλι Νιάρος απο καλή θέση πλάσαρε άουτ!!!

Τα γκολ

Το πρώτο γκολ για την Καβάλα ήρθε στο 77’ με τον Καϊούμπι ο οποίος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά απο φάουλ του Έμπερτ και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Περλέσι…Ο Βραζιλιάνος στις καθυστερήσεις εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του ΑΟΤ και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Λάμπρου απο την Εύβοια με βοηθούς τους κ.κ. Πριόνα, Κωνστάντιο (Εύβοιας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ριζογιάννη, Ευθυμίου των Τρικάλων και  Αλίμι, Σπάσιτς, Έμπερτ, Οκάν, Καϊούμπι, Σταθάκη, Καζαντζίδη  της Καβάλας

AO Tρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης):  Περλέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ντιαλόσι (83’ Φουτσίνι), Γκοβίνας, Ριζογιάννης, Ιωαννίδης, Μυλόπουλος, Μανίσογλου (71’ Ελευθεριάδης), Χειρίτραντας, Ευθυμίου

Καβάλα (Γιώργος Αγγελίδης): Σταθάκης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαϊδης, Σπάσιτς (77’ Αμούρ), Μπελεβώνης (63’ Οκάν), Έμπερτ, Αλίμι (46’ Σαμπανίδης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς (81’ Καραγιάννης)