Στην γειτονιά των αγγέλων ο Χρήστος Ράδος…

Ο 57χρονος που βρέθηκε χθες νεκρός στο σπίτι του στα Τρίκαλα ήταν ο Χρήστος Ράδος. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα που ανησύχησαν, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής το τελευταίο 24ωρο . Δυστυχώς  βρέθηκε τελικά νεκρός- πιθανότατα από ανακοπή- μέσα  στο πατρικό του σπίτι, το οποίο  βρίσκονταν  στην ίδια γειτονιά που διέμενε με την οικογένειά του.

Ο Χρήστος  από τα νεανικά του χρόνια μέχρι και την τελευταία του στιγμή, ήταν  ο γόης των Τρικάλων, ωστόσο  ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους αθλητικούς κύκλους καθώς λάτρευε  το μπάσκετ που το υπηρέτησε πιστά και ως αθλητής. Πρωτοεμφανίστηκε και αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα του Σπόρτιγκ στα τέλη  της δεκαετίας του 70,  ενώ ήταν εκ των πρωτοστατών της ίδρυσης του μπασκετικού Άρη Αγίας Μονής το 1992 επί θητείας  Κώστα Γεραγόρη  μαζί με τους φίλους του, Δημήτρη  Παπαδογεώργο, Β. Πρεμέτη , Νικο Παζαϊτη,   Σωτήρη  Μιχαλίτση, Χρήστο  Τζοζάρο και άλλους   με τους οποίους αγωνίστηκε στην ομάδα της συνοικίας,  που πρόσφατα  μετονομάστηκε ΑΕΤ/Αρης Αγίας Μονής και συμμετέχει στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Μόνιμος θαμώνας του κλειστού Γυμναστηρίου  παρακολουθούσε πολλά παιχνίδια μπάσκετ ενώ στα χρόνια της Α1 έβλεπε και πολλά εκτός έδρας παιχνίδια.

Τα φοιτητικά του χρόνια τα πέρασε στο Βελιγράδι, όπου φοίτησε στην Γυμναστική ακαδημία αλλά Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε αρχικά στην οικογενειακή επιχείρηση  ξυλείας μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του,   ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει ένα Wine Bar στην Καρανάσιου, το Gallo Nero. Ήταν άλλωστε μεγάλος γνώστης του οίνου και εκ των πιο δραστήριων μελών του Συλλόγου Οινοφίλων “Οινέας”.

Ήταν παντρεμένος με την δικηγόρο Ιώ Τόγελου και είχε τρία παιδιά, την Εβελίνα, τον Μιχαήλ Αγγελο και την Σμαράγδα.

Τα θερμά συλλυπητήρια απο το Sportrikala στους οικείους του.

Η κηδεία θα γίνει πιθανότατα αύριο αφού η σωρός του μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη για νεκροψία και νεκροτομή.

Ο Χρήστος Ράδος με την εφηβική ομάδα του Σπόρτιγκ το 1982, δεύτερος απο αρστερά με τον Νο 6