Τίτλοι τέλους με εξευτελιστικό τρόπο…

Με εννιά παίκτες και διασυρμό ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β΄ ο ΑΟΤ (0-6)

Την φετινή εξευτελιστική παρουσία τους στην SL 2 ολοκλήρωσαν σήμερα το μεσημέρι τα Τρίκαλα. Με τον τρόπο που …άρμοζε σε όλα τα απίθανα που συνέβησαν και τα οποία προέκυψαν από την εγκατάλειψη της ομάδας από τον Ηλία Αϊβάζογλου.

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν με 0-6 από τον ΠΑΟΚ Β’ σε ένα παιχνίδι όπου ξεκίνησαν για να παίξουν έντεκα όλοι και όλοι κυανέρυθροι παίκτες (ο Ριζογιάννης ήταν τιμωρημένος), στο 3ο μολις λεπτό αποχώρησε ο Νιάρος που ήταν τραυματίας ενώ στο 23’ εγκατέλειψε και ο Γκοβίνας και η ομάδα ελλείψει αλλαγών συνέχισε με εννιά.

Το παιχνίδι αυτό ήταν και το τελευταίο για τον ΑΟΤ φέτος. Την 33η αγωνιστική η ομάδα έχει ρεπό ενώ την Πρωτομαγιά που είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΛ δεν θα έχουν μείνει ούτε …πέντε παίκτες για να πάνε στο Αλκαζάρ ενώ μετά το σημερινό παιχνίδι σταματά και ο Βασίλης Καλογιάννης.

Μια κατάληξη φυσιολογική μετά τα όσα συνέβησαν μετά την παρατεταμένη ασέλγεια σε βάρος του ιστορικού σωματείου από τον Αϊβάζογλου, τον Σαμολαδά με την υποστήριξη ελάχιστων χειροκροτητών τους…

Ο χορός των γκολ…

Ο Φασίδης στο 8’  μέσα απο την μικρή περιοχή σημείωσε  το 0-1 για τον ΠΑΟΚ. Ο πρώην παίκτης των Τρικάλων δέχτηκε την μπάλα απο τον Κούτσια..

Στο 15’ ο Κούτσιας ήταν αυτός που μετά από μπαλιά του Τσαούση σημείωσε το 0-2.

Στο 25’ ήταν η σειρά του Γρόσδη να σκοράρει καθώς σημείωσε το 0-3.

Στο 70’ ο Κουλούρης που λίγο νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι σημείωσε το 0-4 ενώ στο 71΄μία ακόμη αλλαγή, ο Καλουτσικίδης, σημείωσε το 0-5.

Στο 87’ ήταν η σειρά του Τζίμα να σκοράρει που σημείωσε το 0-6.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ.  Κατσικογιάννης (Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ.  Τζιότζιο (Θράκης), Διαμαντή (Ηπείρου)

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης):  Περλέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος (*), Φουτσίνι, Γκοβίνας (**), Κλεμέντε, Γκιντεκέ, Ιωαννίδης, Ευθυμιου, Ζησόπουλος, Μυλόπουλος

(*) Ο Νιάρος ξεκίνησε τραυματίας και αποχώρησε μόλις στο 3ο λεπτό. Τα Τρίκαλα συνέχισαν με δέκα ελλείψει άλλων επιλογών.

(**) Ο Γκοβίνας αποχώρησε  στο 23’ λόγω τραυματισμού και τα Τρίκαλα συνέχισαν με εννιά

ΠΑΟΚ Β΄ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης,Παναγιώτου (64’ Καλουτσικίδης), Κουλιεράκης, Τσαούσης (64΄ Τσοπούρογλου), Γρόσδης, Μελετίδης, Τάχατος, Φασίδης (64΄ Κουλούρης) Κούτσιας (64’ Πανίδης), Σπυρίδης (64΄ Τζιμας)