Ήττα και στην Αριδαία

Ο αποδεκατισμένος ΑΟΤ έχασε και από τον Αλμωπό με 3-0

Το γεγονός και μόνο ότι τα Τρίκαλα κατάφεραν να φτάσουν στην Αριδαία και να παραταχθούν στο γήπεδο συνιστά από μόνο του επιτυχία. Τα αγωνιστικά δεν ωφελεί να τα συζητάμε μάλλον μιας και δεν υπάρχει η δυνατότητα και η δύναμη να κοιτάξουμε κάποια ομάδα της κατηγορίας στα μάτια.

Έτσι και στην Αριδαία τα Τρίκαλα υπέμειναν καρτερικά την μοίρα τους με τον Αλμωπό να παίζει όσο χρειάζεται για να πάρει το τρίποντο που προφανώς ήταν και το πιο εύκολο του φέτος επικρατώντας με 3-0.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’ με τον πρώτο τους σκόρερ, τον Χρήστο Ρόβα, ο οποίος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από φάουλ του Πρίκα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Περλέσι.

Στο 36’ ο Ζαχαρός με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ που κέρδισε ο Πέττας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Περλέσι για να σημειώσει το 2-0.

Στην εκπνοή ο Ρίβας με σουτ μέσα απο την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ο κ. Θεοχάρης απο την Θεσσαλία ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης με βοηθούς τους κ.κ. Κουβαλάκη (Δράμας), Τσιλίκα (Αιτωλοακαρνανίας). Έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ριζογιάννη του ΑΟΤ.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Σέχου, Κολλαράς (79’ Ρουσσάκης), Πρίκας (71’ Παρασκευάς), Γιαλαμούδης, Ζαχαρός (79’ Πάγκος), Κέρθι, Πέττας (58’ Τριανταφυλλάκης), Γιουκούδης (58’ Ρίβας), Ρόβας

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Ντιαλόσι, Γκοβίνας, Ελευθεριάδης (65΄ Χειρίτραντας), Ευθυμίου (46΄ Κλεμέντε), Ιωαννίδης, Μανίσογλου (81’ Γκιντεκέ), Μυλόπουλος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης (46’ Φουτσίνι)