Έβγαλαν την υποχρέωση…

Ήττα και στον Βόλο από τον Ολυμπιακό με το αξιοπρεπές 2-0

Ο μεγάλος στόχος των Τρικάλων ήταν να παραταχθούν στο γήπεδο της Νεάπολης σήμερα το μεσημέρι. Από την στιγμή που το κατάφεραν ακόμη και αν δεν κατέβουν στα τελευταία δύο ματς δεν θα «κουβαλήσουν» τιμωρία την νέα σεζον αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον με τον ΠΑΟΚ Β’ το Σάββατο θα κατέβουν.

Το ματς δεν είναι άξιο σχολιασμού. Ο Ολυμπιακός είχε την απόλυτη κυριαρχία, ήλεγχε το ματς, πήρε το τρίποντο επικρατώντας με 2-0 και ευελπιστεί σε συνδυασμό αποτελεσμάτων και δικές του βέβαια νίκες για να σωθεί.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από τα Τρίκαλα, κυνήγησε το γκολ και αφού έχασε κάμποσες ευκαιρίες βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 39’ χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ξύδα. Το πέναλτι παραχώρησε ο Νιάρος που ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κουντουριώτη.

Στο 64΄ ο Ισπανός Κότος που μολις είχε περάσει στο παιχνίδι είδε εκτός θέσης τον Περλέσι και τον «κρέμασε» σημειώνοντας το 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο κ. Γιουματζίδης (Πέλλας) με βοηθούς τους κ.κ.
Δέλλιο (Πέλλας), Αναστασιάδη (Σερρών). Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Βερνάρδο, Ντιαμπί, Γκαργκαλατζίδη  του Ολυμπιακού Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου (Τίμος Καβακάς): Ξενοδόχοφ, Παπακώστας (77’ Χατζής), Γραικός (58’ Γκαργκαλατζίδης), Φιλίποβις, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Ντιαμπί (58’ Κότος), Ξύδας (77’ Κατσούκης), Σιαφά (86’ Πέλκας), Κουντουριώτης, Βερνάρδος

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης):  Περλιέσι, Ντιαλόσι, Φουτσίνι, Γκοβίνας, Ευθυμίου, Ζησόπουλος (89’ Κλεμέντε), Ιωαννίδης, Μυλόπουλος (68’ Γκιντεκέ), Νιάρος, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης.