Χαμός στην Παρί, ο Μέσι θέλει επιστροφή στην Μπάρτσα

Μετά τον επώδυνο αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οπαδοί της γαλλική ομάδας  βράζουν κατά πάντων και να στέλνουν στην πόρτα της εξόδου ουσιαστικά όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, περιλαμβανομένου και του Αραβα προέδρου της.

Ο Νάσερ αλ Κελάιφι έχει εξελιχθεί από ατού του συλλόγου σε αδύνατο σημείο του. Την περασμένη Τετάρτη όρμησε έξαλλος προς τα αποδυτήρια των διαιτητών στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αναποδογυρίζοντας αντικείμενα. Μαζί του ήταν και ο αθλητικός διευθυντής Λεονάρντο. Ηδη η UEFA ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για το περιστατικό.

Την Κυριακή, ο Καταριανός «γαλαζοαίματος» και ο βετεράνος Βραζιλιάνος διεθνής ήταν οι κύριοι στόχοι των οπαδών της Παρί, που δεν είναι και τόσο γνωστοί για τη… διακριτικότητά τους. Στους τοίχους του «Παρκ ντε Πρενς» πριν από τον αγώνα με την Μπορντό το μήνυμα ήταν σαφές: «Λεό, Νάσερ, μακριά από τα μέρη μας» και «το Παρίσι δεν θα γίνει ποτέ Καταριανό». Ούτε μέσα στο γήπεδο, έμεινε κανείς στο απυρόβλητο. Τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Νεϊμάρ έγιναν στόχος αποδοκιμασιών, ενώ παρά το θετικό αποτέλεσμα (3-0) οι παίκτες της Παρί άκουσαν πολλά σφυρίγματα εις βάρος τους, λόγω ενός ακόμη ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Το αποτέλεσμα είναι να γίνεται γνωστό ότι ο πατέρας του Μέσι άρχισε προκαταρκτικές επαφές με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του στο «Καμπ Νου», ενώ είναι άγνωστο πόσοι ακόμη μπορεί να τον ακολουθήσουν στην έξοδο, αφού πέρα από τους Αλ Κελάιφι και Λεονάρντο, σίγουρη θεωρείται και η αποχώρηση του προπονητή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αλλά και του άλλου σούπερ σταρ Κιλιάν Εμπαπέ.