Το μήνυμα του ΑΟΤ/Futsal μετά το φάϊναλ φορ

Mετά την διεξαγωγή και ολοκλήρωση της φετινής δράσης το τμήμα ΑΟΤ/Futsal εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση…

“Σαν αγωνιστικό τμήμα του ΑΟ Τρίκαλα futsal, μετά την ολοκλήρωση της παρθενικής μας εμφάνισης στο πρωτάθλημα της futsal league… θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής…
Αναλάβαμε την βαριά ευθύνη να εκπροσωπήσουμε την τιμημένη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας, δίνοντας την δυνατότητα στους φιλάθλους της πόλης να παρακολουθήσουν από κοντά το εντυπωσιακό αυτό άθλημα.
Σαν τμήμα futsal νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα για την μέγιστη τιμή να εκπροσωπήσουμε την ιστορική ομάδα σε μια εθνική κατηγορία.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρικκαίων και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την αγαστή συνεργασία μαζί τους.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας που χωρίς αυτούς το εγχείρημα δεν θα είχε καν ξεκινήσει.
Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο του ΑΟ Τρίκαλα για την παρουσία και την κόσμια στήριξή τους στα εντός έδρας παιχνίδια μας.
Ευχαριστούμε τους αντιπάλους μας για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν στις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Εξάλλου αντίπαλοι είμαστε μόνο για 40 λεπτά.
Φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων κατακτώντας την 4η θέση στο παρθενικό μας πρωτάθλημα … και δεσμευόμαστε να μεγαλώσουμε τη νέα σεζόν το κίνημα του futsal που πήρε σάρκα και οστά στην πόλη μας.

ΑΟ Τρίκαλα τμήμα futsal”