Σκοτάδι στο γήπεδο, η έκπληξη και οι τάσεις φυγής…

O «ΦΛΟΥ» της 23/03/2022

Viral

Γίναμε viral για μία ακόμη φορά. Λόγω της αδυναμίας να καλυφθεί το κόστος των προβολέων στην αναμέτρηση με την Ξάνθη το παιχνίδι άλλαξε ώρα ώστε να γίνει υπό το φως του ήλιου!!!

Εξεπλάγην

Εξεπλάγην, λέει, ο Ηλίας για την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να αλλάξει την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Γιατί θα πλήρωνε το κόστος της χρήσης των προβολέων; Δεν πληρώνει κανένα τραπέζι στους παίκτες καλύτερα…

Κεριά

Αν το αφήναμε στον Ηλία το θέμα των προβολέων θα ανάβαμε …κεριά κόντρα στην Ξάνθη!!!

Την κοπάνησαν…

Οι πρώτοι την κοπάνησαν. O Aουντίνο που ουδείς αντελήφθη με ποια κριτήρια αποκτήθηκε το καλοκαίρι και δεν έπεισε κανέναν από τους προπονητές που ανέλαβαν την ομάδα ότι μπορούσε να προσφέρει μιας και είχε και κάμποσο καιρό αγωνιστική απραξία,  βρίσκεται ήδη στην Ελβετία. Σήμερα φεύγει και ο πορτιέρο Αγριμάκης ο οποίος αρχικά οδηγήθηκε σε αγωνιστική έξοδο πριν το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Και οι δύο εννοείται ότι θα διεκδικήσουν τα χρήματα του συμβολαίου τους μέσω της νομικής οδού…

Κούτες

Με κούτες παραμάσχαλα εθεάθη και ένας νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αλλαγή…

Σεφ

Προσφυγή έκανε και ο Τσούπανος που ήταν στο ρόστερ της ομάδας, κάθισε κάνα δυο φορές στον πάγκο και στην συνέχεια έφυγε νύχτα. Αυτός τουλάχιστον δεν θα πεινάσει. Έχει σπουδάσει Σεφ στην Ιταλία!!!

Καταμέτρηση

Σήμερα που επιστρέφει η ομάδα στις προπονήσεις θα γίνει καταμέτρηση. Να δούμε πόσοι είμαστε γιατί είναι πολύ πιθανόν να έχουν πηδήξει και άλλοι από το καράβι!!!

Στόχος

Ο αντικειμενικός στόχος είναι να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν όπως όπως. Γιατί αν σταματήσουμε να κατεβαίνουμε θα μας ακολουθήσουν και μείον βαθμοί την νέα σεζόν.

Κληρονομιά

Μαζί με τα χρέη θα είναι και μία ακόμη …κληρονομιά οι μείον βαθμοί που θα μας αφήσει ο Αϊβάζογλου…Και δεν είναι δικαίωμα του!!!

Τσούπος

Το τίτλο του «Τσούπου» της χρονιάς διεκδικεί ο ιδιοκτήτης της Καβάλας Χαντιτάκι που κατάλαβε αργά σε τι λάκκο έπεσε: «Πήραμε 29 παίκτες και οι 23 είναι τουρίστες» τονίζει σε ανακοίνωση του!!!

Σύννεφα

Πέφτουμε από τα σύννεφα. Αποκαλύφθηκε χθες ότι στο ΟΦΗ- Παναιτωλικός (2-4) στοίχημα φέρεται να έπαιξαν δύο αξιωματούχοι των Αγρινιωτών, ο Χρήστος Κουτσοσπύρος και ένας εκ των φροντιστών της ομάδας. Συγκεκριμένα αυτά τα πρόσωπα ειπώθηκε ότι στοιχημάτισαν πέναλτι εις βάρος του Παναιτωλικού (που έγινε και δόθηκε) και κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Παναιτωλικού (που επίσης δόθηκε) από δύο προσωπικούς λογαριασμούς τους!

Ευτυχώς

Ευτυχώς εμείς στα Τρίκαλα δεν ξέρουμε τι σημαίνει Στοίχημα!!! Ούτε καν πως παίζεται!!!

Τηλέφωνα

Τέσσερα τηλέφωνα δέχτηκα χθες για το μπάσκετ και την πιθανότητα το καλοκαίρι να κάτσουν όλοι σε ένα τραπέζι και να κάνουν μία ομάδα. Συνηγορώ υπέρ της προσπάθειας αλλά για αντικειμενικούς και προφανείς λόγους δεν μπορώ να συμμετάσχω στην όλη διαδικασία. Αφήστε που έχω στην πλάτη μου και μερικές καταστροφές οπότε δεν θα είμαι χρήσιμος…

«ΦΛΟΥ»

…παίζοντας over δεν έχασε κανείς…