Σε αναστολή λειτουργίας ο Σύνδεσμός Σακαφλιάδων

Μέχρι 31/7 όπως όλοι συνδεσμοι της χώρας

Μετά την πρόσφατη υπουργική απόφαση με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία όλων των συνδέσμων μέχρι 31/7 , η  ανακοίνωση αναφέρει..
«Ο Σύνδεσμος μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναστολή λειτουργίας του, τουλάχιστον, εώς την 31/7/2022 βάσει της υπουργικής απόφασης Αυγενάκη για όλους τους Συνδέσμους της χώρας.
Να θυμίσουμε πως ο Σύνδεσμος μας ήταν από τους λίγους στη χώρα που δύο χρόνια πριν προέβη σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και λειτουργούσε ως και σήμερα νόμιμα βάσει του τελευταίου αθλητικού νόμου περί λεσχών.
Ο Σύνδεσμος μας πριν δύο χρόνια με όλες τις ενέργειες του πέτυχε την εγγραφή του στο μητρώο λεσχών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και η άδεια μας λήγει την 17/5/2022 (βλ. φωτό).
Οπότε είναι καταφανέστατο ότι με την τελευταία υπουργική απόφαση τσουβαλιάζονται όλοι με όλους και ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά…
Να θυμίσουμε πως επί καραντίνας και για ενάμιση χρόνο περίπου ο Σύνδεσμος μας όπως ήταν φυσιολογικό ήταν κλειστός με τα ΦΕΚ περί μη διασποράς του covid – 19 και τα πάγια του (ενοίκιο, ρεύμα, νερό) έτρεχαν (και πληρωνόταν) κανονικά με μηδενικά έσοδα.
Για όσους δε το γνωρίζουν το κράτος στους μοναδικούς συλλόγους και λέσχες που δεν έδινε τη προβλεπόμενη τότε μείωση ενοικίου και ρεύματος ήταν οι νόμιμα εγγεγραμμένες και κλειστές συνάμα λέσχες φιλάθλων…
Επίσης, να θυμίσουμε την ασταμάτητη κοινωνική δράση του Συνδέσμου μας στη τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
Κάτι  που κάνουν οι περισσότεροι Σύνδεσμοι της χώρας με συλλογή προϊόντων, εθελοντικές αιμοδοσίες, με δράσεις σε έκτακτα καιρικά φαινόμενα όπως φωτιές, πλημμύρες κλπ.
Οι οπαδοί δεν είναι δολοφόνοι. Είναι άνθρωποι. Αποφάσεις σαν αυτές θα κάνουν το οπαδικό κίνημα στη χώρα πιο δυνατό.
Θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να ανατραπεί αυτή η τουλάχιστον άδικη απόφαση!
Όσον αφορά τον Σύνδεσμο μας μπορεί να κλείσατε το σπίτι μας με το έτσι θέλω αλλά οι δράσεις του και οι παρουσίες του στα παιχνίδια όλων των τμημάτων της καψούρας μας θα συνεχιστούν κανονικά…
Μείνετε συντονισμένοι…»