Κουτής: “Σεβασμός σε αυτά τα παιδιά”

Ο γιατρός Θανάσης Κουτής βρέθηκε στην Λιβαδειά και αναφέρεται στην προσπάθεια των μικρών που αν και μικρότεροι ηλικιακά αγωνίζονται στο πρωτάθλημα ώστε να μην μηδενιστεί η πρώτη ομάδα.
Τα όσα σημειώνει στην ανάρτηση του είναι συγκλονιστικά:
Σεβασμός σε αυτά τα παιδιά 13 έως 16 ετών που άφησαν σήμερα το σχολείο τους, ταξίδεψαν μέχρι τον παγωμένο Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας, φόρεσαν τα κυανέρυρθα και αντιμετώπισαν τον Λεβαδειακο για το πρωτάθλημα Superleague 2 U20, εναντίον 20αρηδων νέων αθλητών, πολλοί εξ αυτων με επαγγελματικά συμβόλαια.
Σεβασμός σε αυτά τα παιδιά που «βάλανε πλάτη» να καλύψουν την ανυπαρξία της διοίκησης της πρώτης ομάδας του νόμου, και κατέβηκαν σε ένα άνισο πρωτάθλημα (που από πριν ξέρουν ότι τα σκορ θα είναι «πολλά με λίγα») για να μην μηδενιστεί και αποβληθεί από το δικό της πρωτάθλημα η πρώτη ομάδα.
Σεβασμος σε αυτά τα παιδιά που ονειρεύονται μια μέρα να φορέσουν την φανέλα της πρώτης ομάδας και ας είναι κάτι τέτοιο ανέκαθεν δύσκολο στην πόλη μας.
Σεβασμός σε αυτά τα παιδιά που παίζουν και συνεισφέρουν να μην αρχίσει με -6 βαθμούς η πρώτη ομάδα του χρόνου σε οποίο πρωτάθλημα και αν παίζει. Σεβασμός στην διοίκηση του ερασιτέχνη Αθλητικός Oμιλος Τρίκαλα-Η Σελίδα του Ερασιτέχνη που προχωρησε στην κίνηση να παραχωρήσει ένα τμήμα της Ακαδημίας του ΑΟΤρικαλα για αυτό τον σκοπό. Σεβασμός στους ανθρώπους που τρέχουν αυτό το δυσκολο project και βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τον προπονητή George Loules, την γυμνάστρια Vaso Tziora, τον γενικό αρχηγό Zisis Katsantonis και τον φροντιστή μας τον Κώστα Βασιλόπουλο. Respect λοιπόν από μένα που από την μεριά μου είμαι σήμερα εδώ να στηρίξω όσο μπορώ αυτούς τους ανθρώπους και τους νέους ποδοσφαιριστές μας.
ΥΓ1: συγκλονιστική αμυντική συγκέντρωση και πειθαρχία σήμερα όπου μέχρι το 60 το σκορ ήταν 0-0
ΥΓ2: οποίος μπορεί στα εναπομείναντα εντός εδρας παιχνίδια να παραστεί και να δώσει δύναμη σε αυτά τα παιδιά χειροκροτώντας τα, ανεξάρτητου αποτελέσματος.