Δεν υπήρχαν κουράγια…

Ήττα και στην Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ Β’ με 3-0

Το εξαιρετικά λειψό ρόστερ των Τρικάλων που ταξίδεψε αυθημερόν και νηστικό στην Θεσσαλονίκη και αναγκάστηκε να παίξει και σε ένα βαρύ τερέν υπό συνεχή βροχή δεν είχε μεγάλη τύχη απέναντι στα φρέσκα πόδια παικτών του ΠΑΟΚ Β’ που πήραν μία άνετη νίκη με 3-0.

Τα Τρίκαλα απέτυχαν να πάρουν κάποιον βαθμό ή βαθμούς που θα τα κρατούσαν ζωντανά στο κυνήγι της παραμονής και συνεχίζουν να αναζητούν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στα εναπομείναντα ματς αν και φαντάζει δύσκολο στην κατάσταση που βρίσκονται να τα καταφέρουν.

Στο γήπεδο δεν βρέθηκε – τουλάχιστον δεν ήταν σε εμφανές σημείο- ο Ηλίας Αϊβάζογλου ο οποίος έχει αρχίσει και δυσκολεύεται να υλοποιήσει την υπόσχεση του γα κάποιες πληρωμές αλλά αντίθετα εμφανίστηκε ο Νίκος Σαμολαδάς που αν και έχει δηλώσει ότι έχει φύγει από την ομάδα όλο τριγύρω της βρίσκεται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ Β’ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος με τα Τρίκαλα να απειλούν ελάχιστα.

Το σκορ άνοιξε στο 32’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τζίμα το οποίο κέρδισε ο πρώην παίκτης του ΑΟΤ Στάθης Τάχατος όταν και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χειρίτραντα.

Το 2-0 σημείωσε ένας άλλος παίκτης που πέρασε από τον ΑΟΤ, ο Πανίδης με ένα συρτό σουτ στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Περλέσι.

Το τελικό 3-0 σημείωσε ο Γκορντεζιάνι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μέσα από την περιοχή.

Επόμενο ματς για τον ΑΟΤ την Κυριακή στην Κατερίνη με τον Βασίλη Καλογιάννη να βγάζει παίκτες από ένα σημείο και μετά ώστε να τους έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκους στο παιχνίδι αυτό…

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Τάχατος (63’ Καλουτσικίδης), Σαλαμούρας (46’ Ουεντράογκο), Μελετίδης (46’ Χατζηστραβός), Τσοπούρογλου, Γροσδής, Τζίμας, Πανίδης (69’ Γκορντεζιάνι)

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης (77’ Μανίσογλου), Νιάρος (66’ Φουτσίνι), Ριζογιάννης, Ντιαλόσι, Γκοβίνας (66’ Μυλόπουλος), Πέλκας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (86’ Κλεμέντε), Ελευθεριάδης, Χειρίτραντας (66’ Ζησόπουλος)

To παιχνίδι «σφύριξε» ο Στέφανος Καλαντζής από τη Μαγνησία με βοηθούς τους κ.κ. Χατζηνάκο, Τσακίρη από τη Δράμα. Ως τέταρτος επελέγη ο Χρήστος Κακουλίδης, από τον Σύνδεσμο Θράκης.