Αριθμοί: 100 συμμετοχές με τον ΑΟΤ ο Νιάρος

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μετά το ΑΟΤ – Βέροια

(*) Ο Χρήστος Νιάρος μπήκε στο κλαμπ των παικτών που έχουν φορέσει 100 φορές την φανέλα του ΑΟΤ σε επίσημο παιχνίδι. Κόντρα στην Βέροια έκανε την 100στή του εμφάνιση. Πρωτόπαιξε στα Τρίκαλα την σεζόν 2015-16 στην Β’ Εθνική (19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο) και μισή σεζόν 2016-17 πάλι στην ίδια κατηγορία (2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο).

Επέστρεψε στα Τρίκαλα την σεζόν 2018-19 στην Β΄ Εθνική (12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο), ήταν μέλος της ομάδας που πήρε την άνοδο από την Football League στην SL την περίοδο 2019-20 (17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο), την σεζόν 2020-21 στην SL 2 κατέγραψε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ φέτος έχει παίξει σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος και τρία κυπέλλου.

Χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την 6η του σεζόν για να σκοράρει με τον ΑΟΤ κάτι που κατάφερε φέτος στο παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας.

(*) Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης σκοράρισε κόντρα στην Βέροια σε τρίτο συνεχόμενο ματς και έφτασε τα πέντε συνολικά στο πρωτάθλημα φέτος. Είναι πρώτος σκόρερ του ΑΟΤ καθώς Ριζογιάννης και Κουσκουνάς έχουν από τέσσερα.

(*) Πέμπτη φορά φεύγει νικήτρια η Βέροια από τα Τρίκαλα σε 21αναμετρήσεις. Τα Τρίκαλα έχουν νικήσει 1 φορές ενώ 4  παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

(*) Ο Σάββας Μούργος είχε πετύχει το μοναδικό γκολ της συνάντησης του πρώτου γύρου στην Βέροια. Χθες σημείωσε και το νικητήριο γκολ στα Τρίκαλα. Έχει πετύχει συνολικά επτά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της SL 2.

(*) Τρίτη φορά βρέθηκε ως αντίπαλος της ομάδας της γενέτειρας του ο Απόστολος Σκόνδρας. Εκτός από τα δύο φετινά παιχνίδια με την Βέροια έπαιξε και μία φορά κόντρα στον ΑΟΤ όταν αγωνιζόταν στον Διαγόρα Ρόδου.

(*) 25 ετών, 2 μηνών και 3 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ηλικίας της αρχικής ενδεκάδας του ΑΟ Τρίκαλα. 28 ετών,  8 μηνών και 21 ημερών ο μέσος όρος της ενδεκάδας της Βέροιας.