Η Naomi Campbell στη βρετανική Vogue με την κορούλα της

Στη βρετανική Vogue  εξώφυλλο η Naomi Campbell και μάλιστα μαζί με την κορούλα της

την οποία κρατάει τρυφερά αγκαλιά. Πολλά ειπώθηκαν για το πώς έγινε μητέρα η «γαζέλα» της πασαρέλας, που λίγο πριν ανακοινώσει την απόκτηση της κόρης της, πόζαρε πιο αδύνατη από ποτέ για γνωστό οίκο μόδας.

«Δεν υιοθετήθηκε, είναι το βιολογικό μου παιδί», δήλωσε στη συνέντευξη για το τεύχος Μαρτίου της βρετανικής Vogue η Ναόμι Κάμπελ. Η 51χρονη επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι η μητρότητα «είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ». «Πάντοτε γνώριζα ότι μία μέρα θα αποκτήσω ένα παιδί» είπε η Ναόμι.

 

«Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», υπογράμμισε η Ναόμι Κάμπελ για τη μητρότητα, συμπληρώνοντας για την κόρη της: «Κοιμάται πολύ καλά, δεν κλαίει σχεδόν ποτέ. Μόλις άρχισε να κουνιέται, κάτι που είναι διασκεδαστικό. Γελάει πολύ, σχεδόν μιλάει. Ίσως περπατήσει πριν μπουσουλήσει. Και έχει ήδη έξι δόντια». Και όπως η Ναόμι Κάμπελ έτσι και η κόρη της, προσέχει το στιλ της από τώρα! «Έχει μια πολύ ωραία ντουλάπα χάρη σε τόσους πολλούς σχεδιαστές και φίλους που της έστειλαν υπέροχα πράγματα, αλλά τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, έτσι δεν είναι;», είπε η Ναόμι Κάμπελ.