Αριθμοί: 56 ματς σερί ο Ριζογιάννης

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Β’

(*) Ασταμάτητος  ο Παντελής Ριζογιάννης συνεχίζει το εντυπωσιακό του σερί. Από τις 15/01/2020 και το παιχνίδι κυπέλλου Λαμία – ΑΟΤ (1-1) έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου μέχρι και χθες με γεμάτα ενενηντάλεπτα. Συνολικά 56 ματς σερί!!!

(*) Πρώτη φορά αγωνίστηκε στην καριέρα του σε αγώνα Β’ Εθνικής ο Κώστας Φορτούνης σημειώνοντας μάλιστα και γκολ. Έπαιξε με τα χρώματα του ΑΟΤ στην Γ’ Εθνική όταν ξεκίνησε, και στην συνέχεια σε Αστέρα Τρίπολης (Α’ Εθνική), Καϊζερσλάουτερν και Ολυμπιακό.

(*) Ο Γκοτιέ Κλεμέντε έπαιξε για πρώτη φορά φέτος με τον ΑΟ Τρίκαλα και είναι ο 25ος παίκτης που φόρεσε την «κυανέρυθρη» φανέλα σε αγώνα πρωταθλήματος. Συνολικά μετρά φέτος και πέρυσι οχτώ συμμετοχές με τον ΑΟΤ.

(*) Δεύτερη φορά αντιμετώπισε ο ΑΟΤ τον Ολυμπιακό Β’. Στον αγώνα του πρώτου γύρου στα Τρίκαλα οι δύο ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες χωρίς τέρματα.

(*) Τέταρτη σερί ήττα ο ΑΟΤ μετά από τις τρείς εντός με ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλων Λάρισας.

(*) 25 ετών, 10 μηνών και 29 ημερών ήταν ο μέσος όρος της ηλικίας της αρχικής ενδεκάδας του ΑΟΤ. 21 ετών, 3 μηνών και 24 ημερών ο αντίστοιχος του Ολυμπιακού Β’.