Νίκη η ΑΕΚ – Iσοπαλία ΟΦΗ με Άρη

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες  και επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στη Νίκαια. Η Ένωση καθάρισε τους βαθμούς  χάρη στο γκολ του Μάνταλου στο 21’, δείχνοντας διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και έχασε  ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα, απέναντι σε έναν Ιωνικό που δεν βρήκε χώρους για να γίνει απειλητικός και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Το ρίσκο του Ιωνικού να παίξει επιθετικά δεν πέτυχε, αλλά η ΑΕΚ τελικά δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ, ωστόσο πήρε το πολύτιμο «τρίποντο».

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Γκοτσούλιας (66’ Ματσούκας), Βαφέας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Κάνιας (86’ Καμπράλ), Κιάκος (66’ Μάναλης), Ντάλσιο, Άοσμαν, Λένις.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ (70’ Σάκχοφ), Άμραμπατ (83’ Γέβτιτς), Μάνταλος (70’ Γκαρσία), Τσούμπερ (90+2’ Μήτογλου), Αραούχο (83’ Ανσαριφάρντ).

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η «μάχη» ΟΦΗ Άρη  για την 14η αγωνιστική της Super League.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που άνοιξαν νωρίς το σκορ, μια και στο 15ο λεπτό ο Πασαλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης, έπειτα από άστοχη έξοδο του Κουέστα σε φάουλ του Λάμπρου και πρώτη κεφαλιά του Βούρου.

Όμως, η ομάδα του Άκη Μάντζιου κατάφερε να φύγει μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα από το Ηράκλειο της Κρήτης, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. Στο 89’ ο Ιτούρμπε ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μπαλογιάννη και ο Πορτογάλος μέσος έγραψε το τελικό 1-1.