Χόρχε Αμπέντε: “Αξίζαμε αυτή τη νίκη”- Βίντεο

Ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα, που βγήκε έστω και την ύστατη στιγμή, εμφανίστηκε στη συνέντευξη ο Χορχέ Αμπέντε και στις δηλώσεις που έκανε σημείωσε…

“Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες μας. Ξεκινήσαμε από το πρωτο λεπτό επιθετικά στο παιχνίδι ,  το δείξαμε αυτό καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήταν τελικά ένα ματς που αξίζαμε να το κερδίσουμε. Ειδικά στο β΄ημίχρονο δείξαμε το πάθος μας μέσα στο γήπεδο , κάναμε εννιά ή δέκα τελικές προσπάθειες για γκολ, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη μεγάλη νίκη , έστω κι αν ήρθε στο τελευταίο λεπτό.Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί πάλεψαν μέχρι το τέλος”.

Μιλώντας για το επόμενο ματς με την Ξάνθη ,ο τεχνικός του ΑΟΤ ανέφερε :  “Σίγουρα έιναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι,  θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Για τους παίκτες μας τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα γιατί παίξαμε ήδη 4 ματς σε 14 ημέρες και  υπάρχει καταπόνηση στην ομάδα.Μιλήσαμε στα αποδυτήρια  και τους ζήτησα να βάλουν ένταση και σ’ αυτό και στο επόμενο ματς και μετά έχουμε τη διακοπή για τις γιροτές των Χριστουγέννων .

Από αύριο θα διαχειριστούμε το επόμενο παιχνίδι με το επιτελείο,θα γίνει ανάλυση του αντιπάλου μας στους παίκτες για να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή”.

ηλώσεις Χόρχε Αμπέντε (ΑΟ Τρίκαλα – Πιερικός)