Νέα συλλυπητήρια μηνύματα και μία πρόταση για Γκαραγκάνη

Απο τον Μιχάλη Ιορδανίδη

Μιχάλης Ιορδανίδης

Χάσαμε τον Απόστολο, έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, καταπληκτικό οικογενειάρχη,και φυσικά έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για την αναβάθμιση του τρικαλινού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και των ακαδημιών ποδοσφαίρου. Ήταν προπονής, καθηγητής φυσικής αγωγής,παιδαγωγός, δίκαιος, τίμιος και ειλικρινής, και πάντα υποστηρικτικός στους μικρούς αλλά και μεγάλους ποδοσφαιριστές. Σπάνια χαρακτηριστικά που δύσκολα θα βρείς σε κάποιον. Υπηρέτης του ποδοσφαίρου σε όλες τις εκφάνσεις του, άλλωστε αυτό φάνηκε απο την εξέλιξη και καθιέρωση πολλών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας σε επαγγελματικές ομάδες. Οι ώρες που ήταν στα γήπεδα ατελείωτες, ίσως και περισσότερες απο τις ώρες που βρισκόταν στο σπίτι του. Τελικά Απόστολε τον καφέ που με υποσχέθηκες να πιούμε στην τελευταία συνομιλία που είχαμε στα Τρίκαλα τα Χριστούγεννα δεν θα τον πιούμε. Φίλε Απόστολε έφυγες νωρίς 56 χρονών γιατί είχες να προσφέρεις ακόμη πολλά στο τρικαλινό και ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά για μένα ζεις και θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο που είχες και την καλοσύνη σου για τον άνθρωπο. Το κενό που αφήνεις ανεκπλήρωτο. Θα ήθελα να εκφράσω και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του.
Υ.Σ. Τέλος θα ήθελα να κάνω και μια πρόταση, αν μπορεί κάποιο γήπεδο να ονομαστεί ΓΗΠΕΔΟ ”ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ”

ΑΠΣ Τρίκαλα

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Τρικάλα και οι προπονητές του, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη του για την αιφνίδια απώλεια του ΚΦΑ και προπονητή Απόστολου Γκαραγκάνη. Ο ΑΠΣ Τρικάλα δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση στους οικείους του εκλιπόντος. Ο Απόστολος Γκαραγκάνης ήταν από τους κορυφαίους προπονητές ποδοσφαίρου, αλλά και σπουδαίος δάσκαλος.

 

‘Αρης Αγίας Μονής

TO Δ,Σ TOY APH AΓIAΣ MONHΣ EKΦPAZEI THN BAΘIA TOY ΘΛIΨH ΓIA TON AΔIKO XAMO TOY ΦIΛOY KAI ΠAΛAIOY ΠOΔOΣΦAIPIΣTH KAI ΠPOΠONHTH THΣ OMAΔOΣ MAΣ AΠOΣTOΛO ΓKAPAΓKANH. KAΛO TAΞIΔI AΠOΣTOΛH.

Φίλοι και συνάδελφοι του απο την Καλαμπάκα

Ήσουν πάντα ο πιο δύσκολος αντίπαλος και συνάμα ο πιο ευγενής, ευπρεπής, Κύριος, με βαθύ το αίσθημα της αθλητικής άμιλλας. Ήσουν δάσκαλος, προπονητής, παιδαγωγός. Μεγάλο το στίγμα και η παρακαταθήκη σου στα ποδοσφαιρικά αθλητικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου!
Καλό παράδεισο φιλαράκι!
Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Γκούμπλιας Βασίλειος – Αντωνίου Χρήστος – Ζαρκάδας Γρηγόρης                 
Σακελλαρίδης Λεωνίδας – Παπανικολάου Γιώργος – Αυγέρος Χρήστος
Γιάννης Φάνης – Τσιάκαλος Σπύρος – Καραγιάννης Θοδωρής