Κωμωδία χωρίς τέλος- “Τελειώνουν” οι 4 Παραγουανοί και ο Αμπέντε

Ο...βολικός Ουσταμπασίδης μαζί με τον Καλογιάννη στο ματς με Θεσπρωτό

Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει φέτος στον ΑΟ Τρίκαλα. Απλά δεν υπάρχει η κατάσταση στην οποία περιέπεσε  ομάδα με  αποκλειστική και καίρια  ευθύνη του Ηλία Αϊβάζογλου.

Μετά τα ρεζιλίκια του καλοκαιριού και τα περίεργα συνεταιριλίκια του φθινοπώρου με άγνωστους και περίεργους τύπους που μας είπαν ότι  “ήρθαν φορτωμένοι” από την Παραγουάη, το έργο Αϊβάζογλου και του …εκλεκτού του Σαμολαδά , περιλαμβάνει αποχώρηση όλων των Παραγουανών-μαζί και του τεχνικού Χορχέ Αμπέντε. Ηδη άπαντες βρίσκονται σε διαδικασία πακεταρίσματος και μαζεύουν τα πράγματα για αποχώρηση από τα Τρίκαλα και την Ελλάδα, χωρίς πάντως κανένας από την Παε να βγει και να εξηγήσει το γιατί … Εκ των έσω διαρροή αναφέρει πως στον πάγκο του ΑΟΤ τουλάχιστο για το ματς με τον Θεσπρωτό Τετάρτη 29/12, την τεχνική επίβλεψη  θα έχουν οι Νίκος Ουσταμπασίδης και Βασίλης Καλογιάννης.Θυμίζουμε πως η λύση Ουσταμπασίδης βρέθηκε τυχαία γιατί το πτυχίο του οποίου νοικιάστηκε για να κάνει τον προπονητή ο Αμπέντε! Ωραία πράγματα…

Εν τω μεταξύ, ο Ν. Σαμολαδας παραμένει ακόμα στα μέσα και στα έξω (και  δεν λέει να ξεκολλήσει από την ομάδα ),ενώ  η ΠΑΕ επί θητείας Αϊβάζογλου ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει τη θέση, τη στάση της για τα έργα που θέλει να ανεβάσει στον ΑΟΤ.