Θεοδοσιάδης: «Θα ήταν τιμή μου να αναλάβω κάποια στιγμή τον ΑΟΤ»

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε σήμερα στα ερτζιανά

Στον FM 100 Ράδιο Ζυγό και στην αθλητική εκπομπή «Στα Γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» μίλησε σήμερα ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Στην πιθανότητα κάποια στιγμή να τον δούμε στον πάγκο της ομαδας των Τρικάλων είπε:  «Τα συναισθήματα μου για τα Τρίκαλα είναι γνωστά. Χρωστώ πολλά στα Τρίκαλα, ζω στην πόλη και εύχομαι  αυτή η ομάδα να έχει πάντα επιτυχίες. Μπορεί να δώσει πολλά, να βρει σύντομα τον δρόμο της και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και να καταφέρει πάλι αυτό που καταφέραμε εμείς πριν από χρόνια, να ανέβει στην Α’ Εθνική. Είμαι  θετικός και όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, θα ήταν μεγάλη τιμή να είμαι στον πάγγκο των Τρικάλων».

Για την λύση της συνεργασίας με τον Διαγόρα είπε: «Μετά από 1,5 χρόνο έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να φυγω από την Ρόδο όπου είχα πολύ καλή συνεργασία. Προς το παρόν είμαι στα Τρίκαλα και περνώ χρόνο με την οικογένεια μου που μου είχε λείψει πολύ όλο αυτό το διάστημα ζυγίζοντας τις επόμενες επιλογές μου».

Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα της SL 2 είπε: «Πιο ανταγωνιστικός είναι  ο Βόρειος όμιλος όπου Ξάνθη, Λάρισα, Βέροια και Αναγέννηση Καρδίτσας διεκδικούν την πρώτη θέση. Στον Νότο δεσπόζει ο  Λεβαδειακός αλλά και η Καλαμάτα όπως και η ΑΕΚ Β’ δείχνουν πολύ δυνατές».