Απέφυγε τον διασυρμό λόγω άσπρης βούλας….

Κατώτεροι των περιστάσεων οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 4-2 στην Καρδίτσα

Προφανώς όσοι έπαιξαν σήμερα στην Καρδίτσα με την φανέλα του ΑΟΤ και τον …Sao Jorge στα μπατζάκια αγνοούσαν το τι σημασία και το τι αξία έχουν τα παιχνίδια αυτά για τον κόσμο της ομάδας και για την ιστορία της.

Αν κατανοούσαν έστω και λίγο την σημασία του αγώνα δεν θα παρουσίαζαν αυτήν την τραγική εικόνα γινόμενοι έρμαια των διαθέσεων των παικτών του Περικλή Αμανατίδη που έβγαλε τους πρωτοκλασάτους του από το 60’ αλλά συνέχιζε να σκοράρει προς τέρψιν των Καρδιτσιωτών φιλάθλων και απογοήτευση των Τρικαλινών.

Όχι τόσο το τελικό 4-2 αλλά η εικόνα της ομάδας θα πρέπει να προβληματίσουν εν’ όψει της συνέχειας τους πάντες. Είναι φανερό ότι δεν λείπουν μόνο παίκτες αλλά υπάρχει και κακή νοοτροπία που φάνηκε από την ελλιπή προετοιμασία για το παιχνίδι με την Αναγέννηση και την αποτυχημένη προσπάθεια να «διαβάσει» το ματς ο Αμπέντε.

Ευτυχώς η ψυχραιμία του Παντελή Ριζογιάννη από την άσπρη βούλα που ευστόχησε στα δύο πέναλτι που κέρδισε ο ΑΟΤ είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα με αξιοπρεπές σκορ.

Ο χορός των γκολ

Τα Τρίκαλα δεν «διάβασαν» το γεγονός ότι η Αναγέννηση ψάχνει νωρίς νωρίς το γκολ και μόλις στο 3’ ο Γκίνη με σέντρα βρήκε τον Μπιανκόνι που με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-0.

Οι «κυανέρυθροι» μάλλον μοιρολατρικά αντιμετώπισαν την συνέχεια και αν και κατέβαλλαν κάποια  προσπάθεια για να ισοφαρίσουν δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία άξια λόγου. Το  αποτέλεσμα ήταν  λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Πολίτης με σουτ από διαγώνια θέση νίκησε τον Σεντουριόν για να σημειώσει το 2-0.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα δέχτηκαν και πάλι τον αιφνιδιασμό από την Καρδίτσα η οποία στο 49’ και πάλι με τον Μπιανκόνι βρήκε δίχτυα για το 3-0. Μετά από κόρνερ του Μπραμπίγια ο συμπατριώτης του Βραζιλιάνος φορ με κεφαλιά έστειλε ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα.

Τα Τρίκαλα μείωσαν στο 71’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ριζογιάννη που κέρδισε ο Μπαξεβάνος αλλά στο 75’ ο Κουτσιανικούλης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1.

Το τελικό 4-2 σημείωσε στην εκπνοή και πάλι ο Παντελής Ριζογιάννης με πέναλτι που κέρδισε ο Ευθυμίου.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ.Πουλόπουλος (Πειραιά), με βοηθούς την κ. Δέτση (Αθήνας) και τον κ.Κορωνά (Πειραιά). ‘Εδειξε κίτρινες κάρτες στους Παρέδες, Ρεκίν, Νιάρος των Τρικάλων

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας (82’ Λώττας), Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Λαγός, Γκίνη (73’ Βιντάλ), Πλέγας, Μπραμπίγια (60’ Μάνιος), Πολίτης (73’ Κουτσιανικούλης), Μπιανκόνι (59’ Μπάλλας)

ΑΟ Τρίκαλα (Χόρχε Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης (55’ λ. τρ. Πέλκας), Νιάρος, Παρέδες, Ριζογιάννης, Ρεκίν, Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (65’ Αουντίνο), Μπαξεβάνος (77’ Ντιαλόσι), Κουσκουνάς (77’ Νίζιτς), Ευθυμίου