Ψάχνει το πρώτο τρίποντο σήμερα ο ΑΟΤ

Στις 3 το μεσημέρι κόντρα στον Ηρακλή

Μετά από τις δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Απόλλων Λάρισας και Πανσερραϊκό ο ΑΟ Τρίκαλα αγωνίζεται σήμερα για πρώτη φορά στην έδρα του κόντρα στον Ηρακλή στις 3 το μεσημέρι.

Οι «κυανέρυθροι» με την βοήθεια και του κόσμου τους θα ψάξουν για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα που θα τους τονώσει την ψυχολογία εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Χόρχε Αμπέντε στην διάθεση του θα έχει 22 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Σεντουριόν, Αγριμάκης, Φουτσίνι, Παρέδες, Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος, Κεχαγιάς, Μανίσογλου, Κλεμέντε, Πέλκας, Γκοβίνας, Ιωαννίδης, Χειρίτραντας, Ρεκίν, Μυλόπουλος, Ελευθεριάδης, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Κουσκουνάς, Νίζιτς, Ζησόπουλος.

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ευθυμίου και οι τραυματίες Μπαράτα και Αουντίνο.

Από την άλλη ο Ηρακλής έρχεται χωρίς προβλήματα σήμερα στα Τρίκαλα με τον Κώστα Γεωργιάδη, τον προπονητή του, να δηλώνει ότι στόχος της  ομάδας του «Γηραιού» είναι η νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο  36χρονος Αλέξανδρος Κατσικογιάννης απο την Ήπειρο. Βοηθοί του οι συντοπίτες του  Λιόντος, Διαμαντής (Ηπείρου) και 4ος ο Μελτζανίδης (Ημαθίας)