Οι αριθμοί μετά το Βέροια – ΑΟ Τρίκαλα

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

(*) Η Βέροια συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στις εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα στον ΑΟΤ καθώς στα 21 μέχρι στιγμής παιχνίδια μαζί με το χθεσινό  έχει νικήσει στα 15. Πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα ενώ μόλις μία φορά τα Τρίκαλα έφυγαν με νίκη, το 2018, με γκολ του Μιλοσάβλιεφ. Η Βέροια έχει πετύχει εναντίον των Τρικάλων στις εντός έδρας αναμετρήσεις της 35 γκολ ενώ τα Τρίκαλα στην Βέροια έχουν σημειώσει 11 γκολ.

(*) Στην Βέροια ντεμπουτάρισε με τα χρώματα του ΑΟΤ ο 19χρονος Σωκράτης Μυλόπουλος. Ο Κύπριος ήρθε στα Τρίκαλα το καλοκαίρι από την ΑΕΖ Ζακακίου.

(*) Πρώτη φετινή συμμετοχή για τον Τρικαλινό Ευθύμη Ζησόπουλο. Ο 19χρονος είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός από πέρυσι όταν και είχε τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της SL 2.

(*) Το γκολ που σημείωσε ο Σάββας Μούργος της Βέροιας εναντίον των Τρικάλων ήταν το πρώτο της επαγγελματικής του καριέρας. Πέρυσι σε 13 ματς με την Βέροια στην Γ’ Εθνική δεν είχε σκοράρει.

(*) Πρώτη φετινή ήττα για τον ΑΟΤ στο πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες με Απόλλων Λάρισας (3-3) και Πανσερραϊκό (1-1) εκτός έδρας και με Ηρακλή (0-0) εντός έδρας.

(*) Ο Τρικαλινός Απόστολος Σκόνδρας της Βέροιας συμπλήρωσε χθες 292 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα, στο κύπελλο και στην Ευρώπη. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Δήμητρα, μεταγράφηκε στον Ατρόμητο και έπαιξε ακόμη σε Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Διαγόρα Ρόδου, ΑΕΛ, Γιάννινα ενώ είναι δεύτερη σεζόν στην Βέροια. Έχει παίξει σε 74 ματς (2 γκολ)  Α’ Εθνικής, 106 (4 γκολ) Β’ Εθνικής, 71 (3 γκολ) Γ’ Εθνικής και 37 συμμετοχές (3 γκολ) στο κύπελλο. Έχει παίξει σε δύο παιχνίδια στην Ευρώπη με ην φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.