Οι αριθμοί μετά το Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Τρίκαλα

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

(*) Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης έπρεπε να περιμένει την τρίτη του σεζόν στον ΑΟ Τρίκαλα για να σκοράρει για πρώτη φορά με τους «κυανέρυθρους» σε αγώνα πρωταθλήματος και μάλιστα δις. Τα δύο γκολ που πέτυχε λοιπόν χθες στην Φιλιππούπολη ήταν τα πρώτα του σε αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΟΤ ενώ έχει πετύχει και άλλα δύο γκολ στο κύπελλο. Την σεζόν 2019-2020 κόντρα στον Εργοτέλη και φέτος κόντρα στον Παναγρινιακό.

(*) Για 15η φορά ευστόχησε από την άσπρη βούλα στην καριέρα του ο Παντελής Ριζογιάννης σε 16 συνολικά εκτελέσεις. Σε ένα από τα δύο άστοχα πάντως, κόντρα στην Ιεράπετρα πέρυσι, σκόραρε στην επαναφορά της μπάλας. Το άλλο άστοχο ήταν στον αγώνα του περσινού πρώτου γύρου στην Ξάνθη.

(*) Για 18η σεζόν ο Παντελής Ριζογιάννης στα γήπεδα, 6η με τον ΑΟ Τρίκαλα. Έχει αγωνιστεί ακόμη με Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Πανελευσινιακό, Δόξα Δράμας και Ολυμπιακός Βόλου.

(*) Η κλασσική ισοπαλία. Για 8η φορά σε δέκα αναμετρήσεις Απόλλων Λάρισας και ΑΟ Τρίκαλα αναδεικνύονται ισόπαλες. Απλά αυτή ήταν η πιο χορταστική στην ιστορία τους.

(*) Πρώτη απευθείας κόκκινη κάρτα στην καριέρα του Βασίλη Ευθυμίου. Έχει αποβληθεί άλλες δύο φορές όταν αγωνιζόταν στον Θεσπρωτό αλλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

(*) Πρώτη φορά σκόραραν εναντίον των Τρικάλων Γιαννίτσης, Λίταινας και Κανούλας.

(*) Σεντουριόν, Χειρίτραντας, Μπαξεβάνος, Ρεκίν και Νίζιτς έπαιξαν για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΟΤ. Είχαν πάρει βέβαια το βάπτισμα του πυρός στο κύπελλο με την «κυανέρυθρη» φανέλα.

(*) Πρώτη συμμετοχή με τα «κυανέρθρα» για τον νεαρό Ιωαννίδη ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στο τέλος του ματς.

(*) Χθες στο γήπεδο της Φιλιππούπολης  ο ΑΟ Τρίκαλα βρέθηκε στην σέντρα για πρεμιέρα πρωταθλήματος  για 58η φορά στην ιστορία του. Έκανε   7 φορές πρεμιέρα στην Α’ Εθνική, 31 φορές στην Β’ Εθνική, 15 φορές στην Γ’ Εθνική, 4 φορές στην Δ’ Εθνική και μία στην Β’ Ερασιτεχνική κόντρα στην Σαρακίνα.

Σε αυτές τις 58 αναμετρήσεις κέρδισε 18 φορές, ήρθε ισόπαλος 16 και έχασε 24 παιχνίδια. Σημείωσε 60 γκολ ενώ δέχτηκε 64.